Satunnaiset kuvat

Syvää..?

Uusimmat

Blogin arkisto

069 Katumustako

Maanantai 24.11.2014 klo 20:11 - yrjöpoeka

Olen saanut erilaisia viestejä päivän mittaan. Yksi on pyytänyt minua poistamaan blogistani maininnan, jossa selviää hänen poliittinen alkukotinsa, keskusta. Mutta ja todella iso mutta! Ei sanaakaan siitä, että juuri varasijalle valittuna ehdokas ehdokkaana ja piirin tulevana toisena varapuheenjohtajana hän julkisesti heti piirikokouksen alla haikailee Muutos2011- ja Itsenäisyys - puolueen perään! Minusta se on ennenkuulumaton tilanne! Juuri siksi mietin sitä, mikä on hänen oikea poliittinen kotinsa?

Minä olen vuosien mittaan tottunut henkiseen epämukavuuteen, mutta en koskaan missään vaiheessa epäile puoluevalintaani. Juuri nyt, eduskuntavaalien alla jokaisen pitäisi todella tarkkaan harkita mitä suustaan päästää, tai julkisuuteen kirjoittaa.

Tänään sain yhteyden ottoja muista ryhmittymistä lehden uutisoinnin jälkeen Jouduin kyselijöille ilmoittamaan, että olen perussuomalaisen puolueen jäsen no: 5442. Minulla on vuosien toreilla resuamisen jälkeenkin vielä runsaasti tekemätöntä työtä puolueen parissa. Minulla ei ole epävarmuuden aiheuttamia hallusinaatioita.

Tänään sain todellista kannustusta ja tukea ihmisiltä, niin kunnan talolla kuin kadullakin. Kerroin heille saman kuin tähänkin, minä olen huomennakin perussuomalainen. Uutiset facebookissa ja lehdissä kertovat puolueemme olevan sekavassa tilassa. Vahvoja vaikuttajia ja eduskuntavaaliehdokkaitakin eroaa puolueesta. Juuri nyt tarvitaan vahvoja aatteen ihmisiä tukemaan tehtyä työtä. Olen itse ollut kentällä jytkyä rakentamassa ja torit ja ihmiset ja torikauppiaat, ovat tulleet tutuiksi. Minä haluan puolustaa sitä työtä.

Minä en kadu tekemääni työtä. Nyt muutamat onnenonkijat kehuvat demokraattisilla päätöksillä. Kyllä siinä on ripaus demokratiaa. Mutta vain sanassa. Tänään en ole kuullut kenekään puhuvan puolueen ja vaalipiirin edusta itseni lisäksi. En täällä Kainuussa.

En kadu. Sanani pitävät ja ikä katsottakoon edukseni.

Avainsanat: poliittinenalkukoti, henkinenepämukavuus, jytkynrakentaja