Satunnaiset kuvat

On hetki sininen...

Uusimmat

Blogin arkisto

009 Rapaa ja roiskeita osa II

Keskiviikko 15.2.2012 klo 10:52 - yrjöpoeka


Kirjoitin 30.3.2010 otsikolla Rapaa ja roiskeita, kirjoitus käsitteli Kainuun perussuomalaisia kohtaan käytävästä loanheitosta. Loanheittoon osallistui niinsanottuja puolueen jäseniä ja sama peli on alkanut uudelleen koko maan mittakaavassa. Aivan samoin kuin kaksi vuotta sitten, muutamat pellet luulevat voittavansa jotakin suostumalla median käsikassaroiksi. Minusta näyttää jälleen aivan samalta, nämä onnettomat tunarit eivät ymmärrä median käyttävän heitä hyväkseen. Mukana on jälleen eräs sellainen, jonka elämäntehtävään kuuluu olla hajoittamassa puolueita. Ensimmäisen kerran hän osallistui SMP:n hajottamiseen ja joutui erotetuksi Veikko Vennamon toimesta. Remes kuului niihin seteliselkärankaisiin.

Katsoin eilen Tv2 Ajankohtaista kakkosta ja sieltä hyppäsi silmilleni samainen Aimo Remes. Minulla suoraan sanoen kiehui ylitse. Remes ei todellakaan joko osaa tai ei oikeasti ymmärrä miten media käyttää häntä hyväkseen perussuomalaista puoluetta vastaan. On kuulunut vajaa vuosi ”jytkystä” ja nyt löytyy niitä joiden mielestä nykyinen puheenjohtaja ei ole tehtäviensä tasalla. Puolueen tärkein tehtävä on valmistautua tuleviin kunnallisvaaleihin ja nyt vaadittaisiin tiukkaa yhtenäisyyttä. Muutoin me emme voi pärjätä, keskusta ja vihreät hiovat aseitaan meitä vastaan ja muillakin puolueilla on samoja aikeita.

Minusta ei tunnu oikein reilulta peliltä aloittaa omien solvaaminen ja pesän likaaminen omalla julkisuuspelillä. Mikäli näistä remeksen kaltaisista tuntuu siltä, että heillä on osaamista muille jakaa, he voivat perustaa aivan oman puolueen. Eilisen tv-ohjelman kertomuksen mukaan Remes on ollut perussuomalaisen puolueen jäsen alusta asti. Varmaan asiassa on jonkinverran perää, mutta! Tämä samainen henkilö on Kärsämäen kunnanvaltuustossa Kärsämäen yhteislistan sitoutumattomana valtuutettuna! Ei siis perussuomalaisen puolueen valtuutettuna. Remeksen tapa kuoria rusinat pullasta ilman sitoutumista on käsittämätön. Kaiken lisäksi hänellä on otsaa alkaa neuvomaan puolueen johtoa näillä ansioilla! Mitä melkoinen hevosmies ja se ei ole kunniaksi oikeille hevosmiehille.

Antaisin yhden neuvon puoluetoimistoon ja se on selkeä potku ulos oikeiden perussuomalaisten joukosta. Tästä hyötyisivät molemmat. Puolueen julkisuuskuva parantuisi selvästi ja Remes saisi omia saamansa julkisuuden aivan yksin.

Tämän paskan Remes oksensi muiden perussuomalaisten niskaan ystävänpäivänä!

Avainsanat: rapajaroiske, loanheitto, seteliselkärankainen, jytky, kärsämäenyhteislista, hevosmies, ystävänpäivä