Satunnaiset kuvat

Paras kalakumppani

Uusimmat

Blogin arkisto

056 Boikottia ja hameen alusia

Perjantai 8.2.2019 klo 18:58 - yrjöpoeka

Eurovision laulukilpailuja pukkaa ja sen mukana on aloitettu puheet boikotoinnista. Koska Israel oli voittaja viimekerralla niin tottakai meiltä löytyy niitä, joiden mielestä kisoja ei siellä saa pitää. Lisäksi jotkut ns. taitelijat eivät aio mennä paikalle. Heidän mielestään Israelin sotilaat ovat itsestään perkeleestä. Ilmeisesti sotilaiden tulisi ottaa kiltisti kuula kalloonsa ja suostua räjäytettäväksi. Ampujina ja räjäyttäjinä toimivat palestiinalaiset. Heillä on ikiaikaiset vihasuhteet juutalaisiin. Lisäksi heillä ei ole sotilasasuja. Vain hame.

Nämä boikotin puuhaajat pitävät epäoikeutettuna sitä, että Israelin miehet ovat sotilasasuissa kun he ampuvat siviilejä. Valitettavasti nykyaikainen sota ei ole verrattavissa vanhoihin ensimmäisen maailmansodan aikaisiin käytäntöihin. Silloin oli selvää vielä, että sotilaspukuiset ampuivat sotilaspukuisia. Tänään maailma on sellainen, ettei meistä kukaan tiedä milloin ja missä jokin ääriliikkeen ns.sotilas iskee tai räjäyttää ihmisiä. He eivät koskaan pukeudu sotilasasuihin, koska silloin he olisivat tunnistettavissa. Palestiinalaiset erityisesti haluavat olla sivilien seassa, jotta sotilasasuisten olisi vaikeampi ampua väkijoukkoon. Israelin sotilas on asepukuinen.

Boikotin aloittajien tulisi kertoa niille toiselle osapuolelle, että on fiksua pukeutua sotilasasuihin. Tämä siitä syystä, että kansainväliset lait koskettavat sotilasasuisia toisin. Heitä voidaan syyttää sotarikoksista ihmisyyttä vastaan. Palestiinalaisia ja muita maailman eri terroristijärjestöjä ei voi, koska he piiloutuvat siviilien sekaan. Minä pidän kaikkia aseissa olevia siviilipukuisia terroristeina ja heihin pitää soveltaa vain ja ainoastaan pikatuomioita. Heidät on ammuttava heti kiinni saamisen jälkeen. Ainoastaan sotilaspukuiset ovat turvassa. Antautuneet ja haavoittuneet sotilaat nauttivat kansainvälisen oikeuden suojaa.

Boikotoijien tulisi hieman enemmän pohtia mitä he suustaan hyvää tarkoittaen suoltavat. Arabihuivi kaulassa on hyvä jeesustella ja kertoa, että toisten tappaminen on oikeutetumpaa kuin toisten. Heille on normaalia, että siviilipukuiset terroristit saavat ampua sotilaspukua pitäviä Israelilaisia. Minulle molemmat väestöryhmät ovat samanveroisia. Minä en erottele heitä millään tavalla. Ainoa missä katson palestiinailaisten asemiesten olevan väärässä on juuri heidän tapansa piilottautua naisten ja lasten selän taakse. Minulle he ovat vastenmielisiä pelkureita. Mikäli haluaa suojata omaa kansaansa, pitää olla rohkeutta pukeutua omaan kansalliseen univormuun.

Kansalliset asevoimat ovat yksi itsenäisen kansakunnan kulmakivistä. Palestinnalaiset eivät ole tätä joko ymmärtäneet, tai sitten he kertakaikkiiaan haluavat piiloutua mummojen, naisten ja lasten kaapujen alle. Israelilaiset ovat muutamia kertoja joutuneet koko arabimaailman kohteeksi. Useiden maiden asevoimat ovat yrittäneet nujertaa tämän pikkuisen kansan. Joka kerta he ovat selviytyneet voittajina ja tuhonneet vastustajien asevoimat. Vihollisten keskellä on aivan selvää, että asevoimat vastaavat kaikkiin aseellisiin iskuihin.

Siinä on suomalaisten aivan turha boikotoida Euroviisuja. Kisat pidetään ja siellä on hyvä meininki. Toki tiedän sen, että näitä hameenhelman alla kyhjöttäviä pelkureita riittää.

Yksikään asepukuinen joukko ei iske kisoihin. Vain pelkurit. Hame heille.

Avainsanat: eurovisionlaulukilpailu, boikotointi, kaijakärkinen, sotilaspukuinenjoukko, sotarikokset