Satunnaiset kuvat

Kuusinki 2009

Uusimmat

Blogin arkisto

070 Palautetta pukkaa

Perjantai 7.5.2010 klo 18:51 - yrjöpoeka

Kahta Elisa-laajakaistan omistavaa palautteen antajaa nyppii lukea minun kirjoituksiani. Tiedän toki sen, etten voi kaikkia miellyttää ja kirjoitus tyylini voi aiheuttaa pienoista ärtymystä. Tyylini nyt vain on tämä ja sitä on vaikea muuttaa.

Kirjoittajia ottaa suomeksi sanottuna pattiin ääretön itserakkauteni ja vaimoni kehuminen.

”TIETÄÄKÖHÄN  Kainuulaiset sunkin avioliiton kaikki kohdat ??? Ei se sullakaan ole ollut niin ruusuilla tanssimista.”

Yllä oleva on suora lainaus iltapäivällä tulleesta postista. Vihjaileva kirjoitus tyyli antaa olettaa kirjoittajalla olevan jotakin sanomista avioliitostani? On tunnustettava, että kainuulaiset eivät tiedä avioliittoni vaiheista juuri mitään. Miksi muuten pitäisi tietää? Kuten kirjoittaja toteaa, avioliittoni ei ole kaikenajoin ollut ruusuilla tanssimista. Avioliitto on vuosikymmenten kuluessa kokenut kaikenlaista ja juuri niistä kokemuksista elämä saa suolansa. Olen siitä onnellisen itserakas, että kehun vaimoani nyt. Ihmisen on elettävä vain yksi elämä ja se on tässä ja nyt!

Kaikenlaista palautetta on tullut teksti viesteinä, puheluina ja sähköposteina. Melkein kaikki palautteen antajat rohkenevat laittaa osoitteensa näkyviin ja se on hyvä asia. Voin tarvittaessa ottaa yhteyttä ja jatkaa keskustelua.

Avioliitostani tulevia vihjailuja en aio tämän enempää kommentoida! Jatkan kirjoittelua perheestäni ja itsestäni aivan kuten ennekin. Käsittelen politiikkaa ja ajanmenoa omasta näkökulmastani lähtien. Arjen sattumukset elämäni varrella kuuluvat siihen ja vaimoni on se tärkein tukijani. Siksi hän tulee jatkossakin näkymään kirjoitusteni aiheissa. Huomenna radion toiveet ja terveiset ohjelmassa aamu 09, lähetän äitienpäivä onnittelut vaimolleni. Toiveen lauluksi valitsin Anne Mattilan, sanat sattuivat sydämeen.

Nyt aion lähteä katselemaan, ovatko kalat löytäneet katiskani.

Avainsanat: elisalaajakaista, vihjailujaavioliitosta, onnellinenitserakas, paljastuksiapukkaa, vaimoniontärkein, annemattila, kalatuivatkatiskaan