Satunnaiset kuvat

Lohisaaren hopea

Uusimmat

Blogin arkisto

011 Kirjoitusten parissa

Tiistai 1.2.2011 klo 21:54 - yrjöpoeka

Olen joutunut istumaan liian kauan koneen ääressä ja kirjoittamaan ajatuksiani paperille. Samalla olen käynyt kalenteriani alustavasti läpi ja merkinnyt siihen huhtikuulle asti kaikki pakolliset luottamustehtävät. Aion  hoitaa kaikki saamani tehtävät vaalikiertueesta huolimatta. Tiukkaa tulee välillä tekemään, mutta kunto on nyt todella hyvä. Kevään valon lisääntyminen tuo vielä elimistöön lisävirkeyttä ja se auttaa kiireenkin keskellä.

Olen saanut viime päivinä todella tuntea, kuinka ihmiset ovat innoissaan tulevista vaaleista. Kaikkialla ihmiset haluavat kannustaa minua vaalityössäni ja se tuntuu todella hyvältä. Olen saanut palautetta ja suoraan kasvoista kasvoihin. Kaikkia kiinnostaa tulevat vaalit ja niitä pohditaan oikein joukolla. Kevään tulo näyttä todella valoisalta ja kannustaa jaksamaan.

Olen kirjoittamisen ohella lueskellut Perussuomalaisten maaseutuohjelmaa. Siinä on todella hyviä ajatuksia ja siinä voi muiden puolueiden aktiiveilla viherrys lisääntyä.

Maaseutu on suomalaisen kulttuurin kehto
Suomalainen kulttuuri ja perinne ovat maaseutukulttuuria. Perinteisiä kädentaitoja, luovaa hulluutta, rakennusperintöä, maa- ja metsätalouden menetelmiä tai metsästyshistoriaa ei saa hukata. Suomen kielen ja kulttuuriperinnön vaaliminen ja uudistaminen eivät saa jäädä kansainvälisten vaikutteiden jyräämiksi. Matkailu ja luovat alat ovat nousussa. Perussuomalainen maaseutu pysyy ja paranee nyt ja tulevaisuudessa!

Maaseudulla kasvaa kaikki. Itsenäisyyden asia ei vanhene koskaan!

Avainsanat: poliittisetajatuksetpaperille, yhteensovittamista, kalenterinpäivätloppuvat, perussuomalaistenmaaseutupoliittinenohjelma