Satunnaiset kuvat

Kuningastaimen

Uusimmat

Blogin arkisto

050 Stubismeja osa1

Keskiviikko 1.10.2014 klo 16:38 - yrjöpoeka

Kolme pointtia.

Ensimmäinen pointti tuli elinkeinoministerin suusta. Han lausui näin: ”Me emme tee tietoisesti tyhmiä päätöksiä. Ne tehdään huolellisen punninnan perusteella, kansakunnan kokonaisetua miettien.” Tämä on tärkeä pointti hallituksen kannalta. Hallitus on huolellisen punninnan jälkeen, kansakunnan kokonaisetua ajatellen tehnyt ennenkin tyhmiä päätöksiä.

Toinen pointti on uusi vuoden alusta voimaan astuva alkoholilain muutos. Valmistajan on otettava vastuu kansalaisten puheista ja kirjoituksista. Valmistajien pitää siivota kansalaisten kehumiset omilta kotisivuiltaan ja muista mahdollisista viestiketjuista. Kansalaisten palaute saa olla vain negatiivista tuotteita kohtaan ja niitä palautteita ei tarvitse poistaa. Hallitus sääti ne rikoksiksi kansakunnan kokonaisetua ja ensimmäistä pointtia ajatellen.

Kolmas pointti on se, että hallitus lopettaa työttömyyden. Työttömät pääsevät maatiloille töihin ja kansakunnan kokonaisetua ajatellen kokoomuksen erinomainen edustaja on tehnyt lakialoitteen, että myös kaikki muut firmat ja yhtiöt saavat työttömät töihin. Hallituksen huolellisen punninnan jälkeen olemme päätyneet siihen, että työtön saa kokonaista 9 (yhdeksän) euroa jokaisesta päivästä. Suunnitelmissa on kansakunnan kilpailuedun palauttaminen ja se saadaan, koska työttömille ei kerry eläke etuutta, eikä lomakertymää. Hallitus on isänmaan asialla, näin saamme teollisuuden pysymään kotimaassamme.

Ai että mikä on kansakunnan etu? Kokoomuksen sisäpiirin mukaan se on kokoomuksen omaetu. Hallituksen suorittamissa tuolileikeissä kokoomus on aina saavuttanut vapaan tuolin ensimmäisenä. Kaiken varalta paikalle on saatu aina omia kavereita jeesaamaan.

Ai että milloin hallitus tekee töitä tavallisen kansan hyväksi? Kokoomuksen puoluetoimiston mukaan kohta neljä vuotta hallitus on tehnyt töitä kokoomuksen hyväksi. Ja koska kokoomus on kokenut sen hyväksi, siitä silloin hyötyy tavallinen kansakin. Olemme korottaneet tavalliselle kansalle veroja ja muita maksuja tietoisesti kansakunnan kokonaisetua ajatellen. Eläkeikää saimme korotettua ja siitä hyötyy tavallinen kansa. Saavat maksaa eläkekassoihin useamman vuoden ja siitä kertyvillä varoilla voimme tulevaisuudessa maksaa kokoomuslaisten eläkkeet.

Tällä kohtaa pysähdyin ja mietin, olenko nähnyt Stubbin ienrajoista unta ja siitä on tällainen houreinen kuva jäänyt mieleeni? Toisaalta, aivan kuin olisin kuullut näistä viimeaikoina. Mutta eihän todellisuus voi olla näin houreinen.

Eihän?

Avainsanat: stubismi, kolmepointtia, kansakunnankokonaisetu