Satunnaiset kuvat

Kädestä pitäen/kuva Teppo Turpeinen

Uusimmat

Blogin arkisto

065 Päätä pensaaseen

Maanantai 14.9.2015 klo 10:19 - yrjöpoeka

Tältä ajatukselta ei voi välttyä, kun seuraa uutisvirtaa tulevasta perjantaista. Suomi elää velaksi ja on erittäin pitkällä ns. ”kreikan tiellä”. Siitä huolimatta ammattiyhdistysliike elää menneisyydessä ja vaatii lisää jaettavaa. Sosdemit ja vassarit säestävät tätä huutoa.

Tulevana perjantaina pysäytetään junaliikenne valtion palkollisten toimesta. Opettajat kuntapuolella uhkaavat täydellisellä boikotilla. Poliisien ammattijärjestö on nyt yhtynyt huutajien kuoroon. Valtion ja kuntien liitot vaativat ensimmäisinä lisää jaettavaa. Jaettava ei enää synny yritysten avulla, vaan tarvitaan valtavasti lisää velkaa.

Poliiseilla on eri ammattiryhmistä eniten edustajia Arkadianmäellä. Eli edunvalvonnan pitäisi olla kuinnossa. Viime vuodet on huudettu poliisipulasta. Nyt siihen huutoon on vastattu ja työttömät poliisit on työllistetty. Nyt he ovat ensimmäisinä menossa torille.

Poliisien määrä on todennäköisesti kasvanut liikaa ja määrää on nopeasti vähennettävä. Koska heillä ei ole aikaa huolehtia turvapaikanhakijoiden vastaanotosta työvoimapulaan vedoten, ei heillä pitäisi olla aikaa mielenosoituksiin! Valtion virkamiesten tehtävä on huolehtia ensimmäisenä heille määrätyistä virkatehtävistä. Kansalaisten turvallisuudesta ja kansallisesta turvallisuudesta.

Suomi on tällä hetkellä yhtäaikaa maahanmuutto- ja velkakriisissä. Hallitsematon maahanmuutto on uhka kansalliselle turvallisuudelle. Hallituksen tehtävänä on huolehtia nyt siitä, että tarvittaessa käytetään pakottavaa lainsäädäntöä valtion ja kuntien työntekijöiden lakkojen murtamiseen. Ammattiyhdistysliike ei mielestäni ymmärrä missä tilanteessa Suomi ja myös koko Eurooppa nyt on. Kansainvaellus on todellinen uhka kaikille Euroopan maille ja toisaalta myös mahdollisuus. Talouden tila on sellainen, ettei nyt ole varaa keikuttaa yhteistä venettä, painamalla päätä pensaaseen.

Olen koko ikäni tukenut ay-liikettä ja haluan tehdä sen myös jatkossa. Tämän hetken tilannetta en tue. Mikäli ay-liike jatkaa tällä tiellä, sen kannatus romahtaa samalle tasolle, mitä on vasemmiston kannatus. Se voisi olla hyväksi Suomelle ja samalla pelastus. Työväestöstä suurin osa kannattaa muita poliittisia puolueita ja nyt tämä kriisi voi muuttaa kaiken.

Pöhöttynyt ay-liike kaipaa nyt kunnon tuuletusta. Perjantaina on tuettava kaikkia työssäolevia. City-markettin lakkoilu sai aikaan jo sen, ettei niihin liikkeisiin kannata mennä. Tässä en ole yksin. Käytän ostoksieni kohteena pienempiä liikkeitä. Tarvittaessa ostan kaiken netistä.

Perjantaina kaikki töihin!

Avainsanat: kreikantie, kansainvaellus, kansallinenturvallisuus