Satunnaiset kuvat

Syyskuinen aamu

Uusimmat

Blogin arkisto

074 Nuorten miesten uhka

Perjantai 2.10.2015 klo 17:27 - yrjöpoeka

Olin aikonut jättää maahanmuuttoa koskevat kirjoitteluni tauolle, mutta Teemu Nivan päivitys pakotti pohtimaan ja muistelemaan aikoja menneitä. Kiitos Teemulle.

Suomeen suuntautuvaa maahanmuuttoa vastustetaan sillä argumentilla, että he (pakolaiset) ovat väärää sukupuolta. Olen keskustellut muitten aktiivisten ihmisten kanssa tästä ja kaikille on mysteeri, miksi miehet ovat väärä sukupuoli? Yleensä kerrotaan samassa yhteydessä, että näitten nuorten miesten olisi pitänyt jäädä sotimaan kotimaahansa. Kysyä voi, että miksi pitäisi sotia?

Niin Irakissa kuin Syyriassakin soditaan tietämättä, miksi soditaan ja keitä vastaan soditaan? Kylät ja eri sukukunnat taistelevat ja päällä hallituksen joukot pommittavat summittaisesti kaupunkeja ja siviileitä. Kaiken kruunaavat eri ulkovaltojen sotakoneet täsmäpommeineen. Jokainen voi miettiä minkä asian vuoksi nuorten miesten pitäisi kuolla? Paikallisen rosvojoukkion, kansainvälisen terroristijärjestön, siviileitä pommittavan hallinnon, vai eri ulkomaiden sotajoukkojen puolestako?

Jokatapauksessa Suomi on saanut nyt suuren joukon nuoria miehiä etsimään tulevaisuutta täältä. Nyt he koetaan uhaksi ja sosiaalinen media on täynnä toinen toistaan kauheampia uhkakuvia. Nämä tummat pojat koetaan uhkana omille naisillemme. Heidät koetaan uhkana omalle paikalliselle turvallisuudelle. Onko vain arabeilla geneettinen ominaisuus, joka koetaan uhaksi?

Meidän pitää asettaa vastaavaan rooliin myös omat nuoret miehemme. Aiheuttavatko he uhkaa missään? Jokainen väittää ääni väristen, ettei missään tapauksessa. Minä väitän, että suomalaiset nuoret miehet ovat yhtä vaarallisia.

Aikoinaan Suomi menetti valtavan määrän nuoria miehiä Amerikan Yhdysvaltojen kansojen sulatusuuniin. Siellä valkokaapuiset huppumiehet (Ku Klux Klan) julistivat tuomioitaan näille tappelua ja viinaa rakastaville nuorille miehille.

Ruotsiin muutti samoin 1960 – 70 luvuilla lähes puolimiljoonaa suomalaista. Heidän joukossaan oli ylijäämämiehiä maaseudulta ja heitä vihasivat Ruotsin miehet. He olivat työmiehinä arvostettuja, mutta viina ja tappelut tekivät heistä ei toivottuja. Ne asuinalueet, missä oli paljon suomalaisia eivät enää houkutelleet alkuasukkaita.

Me käyttäydymme nyt aivan vastaavasti. Me olemme saaneet tietää joitakin tositapauksia ja niistä olemme saaneet aiheen lyödä leima jokaiseen muualta tulleeseen. Näin Ruotsissakin lyötiin suomalaisiin yhtenäinen leima. Valtaosa ei koskaan ole siellä aiheuttanut mitään ongelmia. Silti he ovat joitakin saakelin finnjääveleitä.

Siinä vaiheessa kun mikään muu argumentti ei riitä, argumentoija läväyttää pöytään viimeisen valttikortin. Islamin uskonto! Siellä on joku uskosta saarnaava pappi (1) julistanut Euroopan alistamista Islamin vallan alle. Kyllä siellä näitä saarnaajia piisaa. Aivan samalla tavoin näitä saarnaajia on meidän uskontomme julistajissa.

Mitäpä meidän uskontomme on tehnyt vuosisatojen ajan? Kristinusko on ainoa oikea uskonto. Sitä on vietävä kaikkiin maihin. Välillä miekan kera. Suurvalta Ruotsi toi myös meille Suomeen ”oikean” uskonnon. Miekalla.

Avainsanat: syyriansodanosapuolet, finnjäävel, kansojensulatusuuni