Satunnaiset kuvat

2003 ja 5.3kg

Uusimmat

Blogin arkisto

073 Kansako kriisin ratkaisijaksi

Torstai 1.10.2015 klo 11:09 - yrjöpoeka

Suomea kohtaan suuntautunut muuttoaalto Irakista ja muualta on saanut ”kansan” tuohduksiin. Sosiaalinen media on täynnä erilaisten tietäjien aivan varmoja tietoja. Väkivaltaa ja raiskauksia levitellään totena, vaikka ne ovat vielä toteutumatta. Puheita ja mielenosoituksia valmistellaan.

Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle ja sitä varten järjestetään 4 vuoden välein vaalit. Valittava eduskunta ja sen valitsema hallitus johtavat sitten maata seuraavat 4 vuotta. Ensimmäinen vuosi on kulumassa ja nyt tämä ns.kansa on menettämässä hermonsa. Hallituksen ja virkamieskunnan tekemät toimet eivät tyydytä ”kansaa”.

Maahanmuuttovirasto ja virkamieskunta on suunnitellut ja valmistellut pakkolakeja, joilla vastahakoiset kunnat määrättäisiin ottamaan vastaan pakolaisia. Perussuomalaisten Jussi Niinistö pitää esityksiä virkamiesten ja -naisten kiimana. Näistä pakkolaki esityksistä luin juuri erään kuumentuneen perussuomalaisen facebook päivityksen. Siinä hän kertoo lopuksi näin:

Mielestäni tässä kävellään todella rumasti perustuslain 121 § yli.
Jos työmarkkinoihin kohdistuvat "pakkolait" sai 30 000 ihmistä torille osoittamaan mieltä, niin pahoin pelkään että näiltä osin yhteiskuntarauhaa ei kyetä takaamaan.

Kun demokratian keinot ei ole kansan käytettävissä, niin käyttöön otetaan muut keinot.”

Tämä on suoranainen uhkaus laillisen järjestyksen syrjäyttämiseksi. Suomalainen virkakoneisto on pystynyt todella rauhallisesti ja kuumentumatta hoitamaan eteensä tulleen kaaoksen. Poliisi, vapaaehtoisjärjestöt, kuntien sosiaali- ja terveydenhuolto, eivät ole tukehtuneet taakan alle. Vapaaehtoisia työntekijöitä on tulossa lisää auttamaan taakan selvittelyssä. Hallitus ja sen edustajat tekevät töitä Euroopan ja Lähi-Idän valtioiden välillä, jotta rauha saataisiin kriisialueille ja pakolaistulva asettumaan.

Näköpiirissä ei ole tilannetta, että hallituksen pitäisi pyytää lisäapua. Lisäapu pyydettäisiin tarvittaessa puolustusvoimilta, ei ”kansalta”. Rajavartiosto, tulli ja poliisi pystyvät rajoilla hoitamaan akuutin vaiheen. He tarvitsevat työrauhan tässä työssä ja minä tuen tätä toivomusta. Olen demokratiaan uskova perussuomalainen ja tuskin aivan yksin tässä toivomuksessa.

Siihen ei tarvita vauhkoontunutta ”kansaa” heittelemään kiviä ja ilotulitteita.

Avainsanat: hallituksenpakkolaki, kapinanlietsominen, laillinenyhteiskuntajärjestys