Satunnaiset kuvat

Tammikuu

Uusimmat

Blogin arkisto

118 Palautetta ja palautetta

Keskiviikko 15.9.2010 klo 22:41 - yrjöpoeka

 

 

Kajaani oli vuorossa tänään ja ensisijainen oli yksilöhuoltojaoston kokous. Kokouksen jälkeen suunniteltiin tulevaa viikonloppua Kuusamon markkinoilla ja sen tarvitsemaa materiaalia.

Päivän aikana sain palautetta kirjoituksistani ja toritapahtumista. Palautetta tuli myös muitten puolueitten ehdokkailta, tai ehdokkaiksi pyrkiviltä. Perussuomalaisten jatkuva esilläolo on hermostuttanut eri puolueita ja se kuului eräitten ehdokkaitten kommenteista. Parkkiintunut nahkani kestää erittäin hyvin herjojen heiton ja vinoilun. Elämme mielenkiintoisia aikoja!

Eilisen päivän vietin Suomussalmi opiston tiloissa yhtenä vanhempana ja opiskeli kehitysvamma alan tulevaisuutta lastemme osalta. Mielenkiintoinen päivä ja paljon oli uutta asiaa, erityisesti kommunikaatiopassi asia oli todella hyvä. Sosiaalinen kartta on tärkeä asia myös itselle, ei vain pojalleni. Henkilökohtaisen avustajan saaminen tulevaisuudessa useammille kehitysvammaisille, se avaisi heille kokonaan uuden maailman.  Isänä oli todella mukava seurata oman pojan toimia omassa ympäristössään. Vanhempana on aina hyvä nähdä, kuinka irtautuminen kotoa lapselle onnistuu. Omalle pojalleni se näkyy onnistavan todella hyvin ja uuden asunnon odotus alkaa nyt näkyä. Jouluksi uuteen kotiin, se on hyvä asia kaikille sitä odottaville!

Huomenna riittää tekemättömiä töitä kotosalla. Marjastusta ja perunan nostoa, siitä se päivä rakentuu.

Avainsanat: sosiaalijaterveyslautakunnanjäsen, kehitysvammaistentulevaisuus, kommunikaatiopassi, kvtl,