Satunnaiset kuvat

Joulukuun 31

Uusimmat

Blogin arkisto

048 Kehveleistä sankareita?

Keskiviikko 31.3.2010 klo 9:45 - yrjöpoeka

Aamun uutisointia tutkiessa tulee tunne, että onko piiritoimikunta todella toiminut virheellisesti? Paltamon Paavo Arffman ja Antti Kela ovat nyt useassa viestimessä äänessä ja niissä nykyistä piiritoimikuntaa syytetään väärinkäytöksestä. Antti Kela on jo mennyt astetta pidemmälle, hän on laatinut kohtelustaan kirjelmän, jonka on postittanut Timo Soinille ja muutamille muille puoluehallituksen jäsenille. Kaiken lisäksi juuri hän ilmoittaa olevansa aloitetun julkisuus mylläkän yksi tausta piruista.

Lehdistö ja erilaiset keskustelupalstat koettavat tehdä Matti Puurosesta, Antti Kelasta ja Paavo Arffmannista huonosti kohdeltuja sankareita. Piiritoimikunta on pelkkää ilkeyttään poistanut  osan heistä äänestämällä listoilta.

Mitähän lehdet ja radio kanavat sitten uutisoisivat perussuomalaisista, kun heidät olisi valittu jäsenäänestykseen? Erityisesti vielä, jos he olisivat tulleet valituiksi ehdokkaiksi vaaleihin? Miten puoluetta ja Timo Soinia olisi kylvetetty kaikista esiin tulevista epäselvyyksistä? Sitten vasta olisimme saaneet todellisen kylvetyksen ja siinä olisi ollut mukana myös muut puolueet!

Ehdokas asettelun kriteerinä oli selkeästi koko puolueessa, että ehdokkailla ei ole mitään epäselvyyksiä takana ja ei myöskään tulossa. Sen selvityksen ja varmistamisen puolue on asettanut piireille ja sitä tehtävää myös perussuomalaisten Kainuun piiritoimikunta teki. Osa ei edes toimittanut pyydettyjä selvityksiä piiritoimikunnalle ja Paavo Arffmannia ei pudotettu äänestyksessä (6 – 5) huolimatta siitä, että hän heilutteli kädessään peukalon vahvuista rikostaustaote nippua. Hänen mukaansa niitä ei saa muille kertoa ja että rapatessa roiskuu! Yhdellä Paltamon ehdokkaista on tuomio päällä ja se on hyvin tiedossa eri medioiden edustajilla.

Jokainen lukija ymmärtää kuinka siinä olisi kylvetetty perussuomalaisia ja kerrottu minkälaisia ketkuja me olemme.

Paltamon osasto on oikein hyvin tiennyt mitä vaatimuksia puolue on asettanut ja olen jokaisessa piiritoimikunnassa puhunut asiasta. Mutta osasto ei edes halua kuulla näitä vaatimuksia, ei puolueen ja ei piirin! Paltamon osasto tiesi hyvin nimetessään ehdokkaansa, kuinka vaikeaan asemaan piiritoimikunta asetettiin näillä ehdotuksilla. Piiritoimikunta teki sen mitä puolue edellytti, suoritti karsintaa ja tilanne oli nyt hyvä, ehdokkaita oli enemmän kuin paikkoja! Kaikesta karsimisesta huolimatta, vielä jäi ehdokkaita jäsenvaaliin!

Nyt näistä kehveleistä ollaan tekemässä sankareita mediassa ja erilaisilla keskustelupalstoilla! Oikeasti tiedotusvälineet käyttävät näitä hyväkseen, jotta pääsevät löylyttämään meitä perussuomalaisia.

Huomattakoon vielä, että viisi (5) perussuomalaista ehdolle asettuvaa toimitti piirin vaatimat selvitykset nuhteettomuudestaan. Menneisyydessä ja myöskään tulevaisuudessa heillä ei ollut mitään salattavaa. Nämä viisi ovat vain ehdolla jäsenvaaliin ja heillä ei ole ollut tarvetta ylimääräisiin tiedotteisiin.

Asetettaisiinko Timo Soini ehdolle sisäministeriksi tulevien vaalien jälkeen, jos sen takaajina olisivat toimineet nämä kehvelit?

Avainsanat: aamunuutiset, syyteväärikäytöksistä, puolueenasettamatehdot, piiritoimikunnatehtävä, pohjolanbetonijarapa, rikosrekisteri, kehveleitä, timosoinistasisäministeri