Satunnaiset kuvat

Joulupaivä 2000

Uusimmat

Blogin arkisto

229 Järjen valoa

Torstai 30.11.2017 klo 16:00 - yrjöpoeka

Näin voi sanoa, kun kuuntelin juuri radion uutislähetystä. Pirkanmaan käräjäoikeus määräsi uusnatsijärjestön lakkautettavaksi. Olen todella iloinen päätöksestä. Olen kritisoinut poliisjohtoa aiheesta, koska se ei ole pystynyt estämään natsien marssimista kaduillamme. Kukaan ei kaipaa tätä järjestöä, paitsi ne ummehtuneen tunkkaiset hörhöt. Toivottavasti tämä päätös saa myös poliisit toimimaan, kun päätöksestä huolimatta nämä tulevat kaduille.

Sen näemme heti itsenäisyyspäivänä. Pohjoismainen vastarintaliike on aikonut marssia soihtukulkueessa päätöksestä huolimatta, näin järjestö ilmoitti jo etukäteen. Poliisi voisi hajoittaa koko kulkueen, koska kaikki siinä marssivat ovat profiloituneet natsiaatteiden kannattajiksi. Joukossa kulkee myös istuva kansanedustaja. Soihtujen kanssa kulkeminen on vaarallista, siinä voi polttaa itsensä. Valitettavasti tulemme näkemään jälleen kerran, kuinka poliisi suojelee näitä hörhöjä.

Väkivaltatuomion saanut liikkeen edustaja patsastelee mielellään poliisien tuntumassa. Tapahtumista otettuja kuvia ja videoita jaetaan omien keskuudessa. Poliiseissa on toki myös niitä, jotka eivät kaveeraa näiden rinnalla. Minä ja moni muu antaisimme poliisin reilusti pamputtaa näitä toheloita. Sähköiset shokit lamauttavista aseista voisivat rauhoittaa yksinkertaista ajatusmaailmaa. Terveydenhoito järjestelmämme on aiemmin hyvinkin runsaasti jakanut sähköä mielenterveysongelmaisille. Tästä syystä sähkö sopisi myös näille järjen jättiläisille. Ja reilusti annettuna.

Nämä mieleltään nyrjähtäneet ovat tavallaan samankaltaisia kuin sotarikoksista tuomitut. Niin kauan kuin he ovat vallassa, he ovat voittamattomia. Sotien jälkeen heille jaetaan syytteitä ja tuomioita ihmisyyttä loukkaavista rikoksista. Siinä vaiheessa totuus alkaa hahmottua ja heistä tulee pelkureita. He eivät pysty kohtaamaan tuomioita kuten tavalliset rikolliset. Tästä oli hyvä esimerkki tällä viikoilla Haagin sotarikostuomioistuimessa. Jugoslavian hajoamisen seurauksena maan sisäiset kansallisuudet alkoivat tappaa toisiaan. Nyt yksi tappamista johtanut kenraali myrkytti itsensä tuomioistuimessa.

Näin tapahtui myös toisen maailmansodan jälkeen. Usea saksalainen kansanmurhaaja otti itsensä mieluimmin hengiltä, kuin kohtasi pyövelin tai vankilan. Silloin ja tänään on niitä jotka auttavat myrkyn saamisessa. Hollannissa varmaan pohditaan nyt, miten kenraali sai kuljetettua myrkyn istuntosaliin. Todennäköisesti turvatarkastuksia on tehty huitaisemalla. Kuten aina niin myös tässä, kotimaassa kenraalia pidettiin sankarina ja marttyyrina. Kansanmurhiin osallistuneet ja siihen määräyksiä antaneet eivät ole sankareita. Aseettomien naisten ja lasten tappaminen ei tuo sankaruutta.

Tästä syystä Pirkanmaan käräjäoikeuden päätös on merkittävä. Tämänkaltaisia ihmisvihaan kehoittavia järjestöjä meidän ei pidä sietää kaduillamme. Ne on poistettava heti, ennekuin ne kasvavat. Suomen kadut tunnetaan maailmalla turvallisina. Ne on sellaisina pidettävä myös jatkossa. Nyt poliisi tarvitsee napakoita ohjeita katujen siivoamiseen äärilaitojen jengeistä. Työn voi aloittaa heti itsenäisyyspäivänä.

Suomi100 itsenäisyyspäivä on moniarvoisen Suomen juhla. Kunnioitetaan menneisyyttä ja katsotaan uudenlaiseen Suomeen. Toisiamme arvostaen. Kaduilla pelotta kulkien.

Avainsanat: pirkanmaankäräjäoikeuslakkauttipohjoismaisenvastarintaliikkeen, sähköshokkejapotilaille, haaginsotarikostuomioistuin, kenraalislobodanpraljak, hermangöring, moniarvoinensuomi