Satunnaiset kuvat

teno 3-8.72007 033

Uusimmat

Blogin arkisto

067 Suomi-kakun leivontaohje

Sunnuntai 26.3.2017 klo 18:45 - yrjöpoeka

Ihanan hallituksen toimesta jaetaan Suomi-nimistä kakkua osaaviin käsiin. Verovaroin rakennetut sairaaloiden kiinteistöt ovat menossa kaikessa hiljaisuudessa perustetulle kiinteistöyhtiölle. Täysin julkisuudelta piilossa on valittu isopalkkainen toimitusjohtaja ja muutama muu pienempi johtaja. Lisää väkeä on haussa ja ne ovat johtajien paikkoja. Sihteerit tulevat kaupan päälle.

Sipilän hallituksen ideana oli purkaa turhaa byrokratiaa ja sehän onnistuu näin näppärästi. Uusi kiinteistöyhtiö on osakemallinen ja siten täysin irrallaan kaikesta. Osakkeenomistajien tahto on saada mahdollisimman hyvä tuotto, kiitos Sipilän tuotto on todella muhkea. Valtio kerää kiinteistöt ja velat jäävät kunnille. Kiinteistöyhtiön tavoitteena on saada pikaisesti miljardiluokan tulot itselleen.

Se käy kätevästi, kun kuntien omistamat kiinteistöt otetaan haltuun ja peritään kunnilta sitten käypää vuokraa tilojen käytöstä. Tämä on todella hyvä keksintö. Sama kuin minun taloni otettaisiin valtion haltuun. Kaupan päälle alkaisin maksamaan vuokraa omistamastani talosta. Tämä on kokonaan kokeilematon konsti ja todella hyvä tuottoinen. Omaisuus sosialisoidaan valtiolle ja maksatetaan omistajilla uudelleen ja uudelleen. Tästä mallia ikiliikkujalle!

Kakun jakoa on ilmeisesti mietitty pienissä piireissä. Sipilä, Soini ja Orpo mestareina. Kaikille hyville kavereille kunnonvirkoja jaossa hyvillä palkoilla. Haku on julkinen, kun kaverukset saavat keskenään vatuloida. Kolmeen pekkaan on mukava jakaa, sulle, mulle, sulle ja mulle. Ei ole ihme, että oppositiossa on riemastuttu. Kaikki haluaisivat olla jakamassa näin hyvää diiliä. Pojat ovat poikia ja sinne ei tytöillä ja muilla hippendaaleilla ole mitään asiaa.

Tästä diilistä pitäisi lähettää vinkki Trumpille. Nohevana miehenä hän on jo lähtenyt massia täyttämään, kun lähettämässä laskua Saksalle. Kuivakka 350-miljardin lasku varmasti ilostuttaa rouva Merkeliä. Voi se sanoa, jotta p....e. Suomalainen malli kansan kuppaamisesta on niin pistämätön, että sitä äkkinäinen luulisi Valko-Venäjän Lukasenkon diiliksi. Tai jonkun muun diktatuurivaltion tempaukseksi.

Seuraava kuppauksen kohde on jo tiedossa. Kuntien jalalle laittamat jätehuoltoyhtiöt ja -laitokset ovat jo pelkona nykyisten omistajien otsanahan alla. Hiljaisuudessa värkätään uusi yhtiö jalalle ja johtajiksi palkataan ”avoimella” haulla muutamia hyviä kavereita. Laitokset sosialisoidaan ja maksatetaan kunnilla taas uudelleen. On se kertakaikkiaan kätevää. Työttömyys loppuu ja pian on palkattava johtajia ihan ulkomaita myöten.

Kaveria ei jätetä. Eivätkä nämä vellokset sitä tee. Pian nähdään millaisen diilin ne pukkaavat kesäkuun jälkeen Soinille? Hyvä takuumies on palkkansa ansainnut. Onneksi Soini on itse mukana suunnittelemassa lokoisaa ja hyväpalkkaista virkaa itselleen.

Näin se Suomi-yhtiön kakku jaetaan tasaisesti. Sulle, mulle, sulle ja mulle.

Ja sitten. Otetaan uusiksi. Sulle ja mulle.

Avainsanat: leivontaohje, kakunjako, kuntienomaisuudensosialisoiminen, sipilädiili, kaveriaeijätetä, kerranvielä