Satunnaiset kuvat

Orpo  ja Varo

Uusimmat

Blogin arkisto

220 Viholliskuvaa rakentamassa

Perjantai 19.10.2018 klo 17:45 - yrjöpoeka

Ei uskoisi että meillä Suomessa jokin taho rakentaisi viholliskuvaa muista kansalaisryhmistä. Hupparihörhöt ja MV-lehti olivat ensimmäisinä rakentamassa viholliskuvaa ja onnistuivat siinä todella hyvin. Suomesta todella löytyy sellaista sakkia, joille ei tarvitse kuin osoittaa suunta. Sen jälkeen he kyllä hyökkäävät aivan sivullisten kimppuun. MV-lehti osoitti suoraan viholliset ja nimesi heidät. Nyt heidän sotansa on ainakin lyhyeksi aikaa lopussa, kun oikeus mätkäisi pahimmille pukareille linnatuomioita. Toivottavasti oikeuden pyörät jatkavat kulkuaan ja seulovat hörhöjen sakista kaikki tappotuomioita jaelleet tuomiolle.

Ilja Janitskin ja dosentti Bäckman keulakuvina saivat ansionsa mukaan. He saivat seuraajat todella hurmokseen ja vaatimaan kohteille niskalaukauksia. Nämä Putinin suosiota nauttivat hörhöt pitäisi lukikta pimeään maakuoppaan mätänemään loppuiäksi. Se saisi useimmat kannattajat miettimään, minkä aatteen perässä kannattaa juosta. Tämä viholliskuvien luominen ei varmasti poistu, ellei todella rajusti nosteta rangaistusasteikkoja. Pohjoismainen vastarintaliike lakkautettiin, mutta samantien ryhdyttiin perustamaan uusia aivan samankaltaisia järjestöjä. Samat pellet uhoavat eri nimien takana. Aate ja viholliskuva säilyy takuuvarmasti. Seuraavana itsenäisyyspäivänä tulemme taas näkemään, kuinka poliisi suojelee näiden pelleporukoiden marsseja.

Suomi on muuttunut näiden pelleporukoiden aikaansaamien mielikuvien luomisen takia. Sipilän hallitus jatkaa juuri tällä samalla linjalla. Hallituksen ministereiden ja kansanedustajien suulla puhutaan avoimesti kapinoinnista. Kapinoinnista syytetään rauhallisia ay-järjestöjä. Hallituksen aloittamaa linjaa jatkavat sitten maakuntien satraapit. He aivan avoimesti kirjoittavat sosiaalisessa mediassa samoilla sanoilla ammattiliittojen jäsenistä ja erityisesti liittojen johdosta. Koska näillä seuraajilla on usein puutteita ilmaisukyvyissä, he puuttuvat hyvin nopeasti henkilöiden ulkoiseen olemukseen. Sanojen puuttuessa puheet muutuvat likaisiksi.

Suomessa on puhuttu viimevuosina eriarvoisuudesta eri kansalaisryhmien kesken. Hallituksen aloittamalla linjalla ei kansakunta ainakaan eheydy. Ay-liikkeellä on oikeus tarvittaessa käyttää järjestövoimaa asioidensa ajamiseen. Mikäli kepupäämisteri ei tätä jaksa ymmärtää, hän maalaa koko puolueensa todella pitkäksi aikaa kulkemaan aitovierillä. Hyväosaisen Sipilän johdolla hyväosaiset kepusatraapit ovat ajaneet Alkiolaiset sinne kuuluisaan perunakellariin. Viimeistään kevään vaalien jälkeen tulee aika, että perunakellariin survotut nousevat kapinaan Sipilän johtamaa politrukkikoneistoa vastaan. Siinä vaiheessa Paavo Väyrynen ilmaantunee keskustan pelastajaksi.

Näissä molemmissa mainitsemissani ryhmissä on yhteneväisyyksiä. MV-lehti sai aikaan sen, että tavallinen väestö oli hiljaa. Sipilän toiminta hallituksessa on aivan samankaltaista. Uskolliset soturit huutavat totuutta niin, että muut hiljentyisivät. Ay-liike oli hiljaa kauan. Nyt tuli sen vastaisku ja se ei enää hiljene. Sipilä ei ilmeisesti joudu käräjille viholliskuvien luomisesta. Se olisi kyllä oikeus ja kohtuus. Vihan lietsonta suomalaista järjestäytynyttä ay-liikettä vastaan täyttää hyvin kriteerit syrjinnästä ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Sipilä, Soini ja Orpo saavat lopulta tuomion. Sen aika on keväällä.

Avainsanat: mvlehti, iljajanitskin, dosenttibäckman, viholliskuva, kiihottaminenkansanryhmäävastaan, juhasipilä

089 Ei hyvää päivää 2

Torstai 21.7.2016 klo 18:54 - yrjöpoeka

Hyvää päivää ei enää näköjään ole. Mikä ihme ajaa puolueeni jäsenet sellaisiin ulostuloihin, joita saa sitten muut puolueen jäsenet hävetä? Suoraan suomeksi sanottuna tämä alkaa v.......! En kehtaa kirjoittaa sanaa sellaisenaan, koska kiroilu ja likaiset sanat eivät tekstiä paranna. Puhuttuna olen asian ilmaissut suoraan asiasta kysyville.

Enää minun ei tarvitse pelätä, mitä kohua voi tulla puolueen edustajilta. Kohu seuraa toistaan ja se keskittyy yhteen uskonnolliseen ryhmään, islamiin. Samalla kaikki maahan tulleet niputetaan yhteen kansallisuudesta riippumatta. Tämän kertaisen v-käyrän nosti ensin herra Hakkarainen ja lopullisen iskun suoritti BB-Tynkkynen vaatimalla lain muutosta. Kiihottaminen kansanryhmiä ja uskontoja vastaan pitäis hänen paskomisensa mukaan poistaa.

Tällä maalla on tutustuttu historiaan ja sota on kulkenut näiden alueiden yli. Siksi on kammottavaa kuulla, minkälaatuista asiaa herroilla on. Molemmilla on tarkoitus mennä seuraavissa vaaleissa läpi ja siksi pitää erottua massasta. Erototen siksi, kun puolue on näiden ulostulojen jälkeen takiaispuolue. Se on minun vahva uskoni.

Lehdistössä ihmetellään ihan aiheesta, miksi puoluejohto ei asiaa kommentoi. Niin ihmettelen minäkin. Puolueen johto on vastuussa puolueen julkikuvasta. Olen jo toki tottunut siihen, että nämä muutamat huutajat saavat tehdä mitä tahansa. Kyllä sitten tuhahdellaan, kun jonkin kunnan varavaltuutettu mokaa itsensä. Puoluesihteerillä on kyllä aikaa pohtia naamakirjassa, josko alkaa päätä särkemään.

Nämä ulostulot eivät ole sinivalkoisia, eivätkä isänmaallisia. Minusta nämä häpäisevät puolueen tekemät sitoumukset hallituspuolueena ja isänmaallisena kansanliikkeenä. Sodat käynyt veteraanisukupolvi ei voi tätä ymmärtää. Puolueen saama arvostus veteraanien keskuudessa, vedetään nyt BB-talon paskottujen housujen sisään.

Tynkkynen kieltää kiihottavansa ja olevansa rasisti. Minun ei määritelmää tarvitse tehdä näistä herroista. He tekevät sen ihan itse. Olen samaa mieltä useiden eripuolueiden arvostelijoiden kanssa, että puolueemme ulkokuvaksi on tullut äänestäjien silmissä uhriutuminen. Muita lyödään kyllä kuin viersta sikaa, mutta itseen kohdistuvan arvostelun kohdalla aletaan uhriutumaan.

Miksi ihmeessä tällainen Tynkkynen otettiin takaisin puolueeseen? Tällä ei ole voitettu puolueellemme yhtään ääntä ja paikkaa. Samanmieliset kyllä voivat pitää älämölöä twitterissä ja facebookissa. Sillä älämölöllä on nyt lyhyet jäljet.

Minua on nyt kirjoitusteni takia tukisteltu ja varmasti olen taas kohta erottamisen uhan alla. Samalla olen saanut myös tukea ja kannustusta siitä, että rohkenen olla eri mieltä. Tämä julkisuudella elävä älämölö on laittanut suut kiinni puolueessamme niiltä, jotka haluaisivat elää ihmisiksi. Suurelta joukolta niitä työnsankareita, jotka rakensivat jytkyt talkootöillä. Toreilla ja turuilla. Ihmisten keskellä. Ihmisten kielellä.

P#¤##= P#¤##=!!. V#&&¤!!

Siinä kolme pointtia. Jokainen voi suomentaa ne omalla tavallaan

Avainsanat: kiihottaminenkansanryhmäävastaan, bb-tynkkynen