Satunnaiset kuvat

Syvää..2

Uusimmat

Blogin arkisto

053 Miksi kirjoitan

Keskiviikko 10.6.2015 klo 14:16 - yrjöpoeka

Tätä kysymystä minulle on esitetty usein ja viimeksi eilen ja tänään. Kysymys on oikeutettu niille, jotka eivät ole suoraan myrskyn silmässä. Siksi muutama sana aiheesta.

Eduskuntavaaleihin valmistautumisesta asti henkilööni on kohdistunut myrkyllistä antipatiaa muutamien Kainuun perussuomalaisten taholta. Näille tahoille ei riittänyt se, että saivat estettyä minun mukanaolemiseni eduskuntavaaleissa. Sama meno jatkuu. Myös kirjoitteluuni on kohdistettu aikojen alusta asti vihamielisyyttä.

Kuntavaalien jälkeen tuskastuin muutamien toimintaan maakunnallisessa politiikassa ja annoin sanasäilän heilua. Sen jälkeen kirjoitteluani on aika ajoin yritetty estää rikosilmoitteluilla. Näitten puuhaajat unohtavat sen tosiasian, että poliitikoista voi kirjoittaa todella paljon. Olen itse kokenut todellista törkykirjoittelua vuosien mittaan. Sitä törkyä kohdistettiin minuun hyvin paljon somessa eduskuntavaalien alla. Antaa nimettömien kirjoittaa. Pääasia on, että nimi on kirjoitettu oikein.

Edellinen päivitykseni oli tehtävä pakon edessä. Minulle kertomatta lähetellään puoluehallitukselle erottamiskirjettä. Ainoa keino puolustautua on nostaa toiminta selkeästi julkisuuteen. Muuta keinoa ei minulle ole annettu. Se ei ole varmasti asialle hyväksi mitenkään, mutta viimeinen keino itselleni. Kertomalla sen kaikille, kaikki muutkin tietävät, kuinka asioita hoidetaan salamyhkäisesti.

Nämä erottamiskirjeet eivät varmasti tähän lopu, tuntien nämä toimijat. Minulle on jo tässä vaiheessa yksi lysti, miten tämä päättyy. Olen kyllästynyt, koska ei tällaiseen porukkaan voi enää saada uusia jäseniä ja erityisesti ehdokkaita tuleviin kuntavaaleihin. Entisetkään eivät ole enää mitenkään varmoja jatkajia. Näin se vaan menee.

Siksi kirjoitan.

Avainsanat: kirjoittamisenpakko, vuodatus