Satunnaiset kuvat

Matti

Uusimmat

Blogin arkisto

037 Ullivesi nousee rannoille

Maanantai 21.3.2016 klo 9:32 - yrjöpoeka

Kevät tuo valon mukana näkyviimme kaiken mahdollisen, minkä ihmiset ovat talven aikana kylväneet ympärillemme. Valo vaikuttaa meihin siten, että haluamme puhdistaa ympäristömme. Kevät kasvattaa myös autokuumetta. Kodinkunnostajat ryhtyvät kiertelemään kauppoja uudistaminen mielessään. Kevät on useimmiten ihmisille hyväksi. Mutta on poikkeuksiakin.

Yksi poikkeus oksenti sisuksistaan julkisuuteen sellaista sontaa, että ainakin minä tunsin kuvotusta. Pääsiäinen alla liikkuvat iloiset lapset virpomisineen iloisina ja punaposkisina. Ihmiset valmistautuvat ostamalla karkkeja ja pääsiäismunia. Lasten iloisuus tuo ihmisille hymyn kasvoille. Viikonlopun aikana koko maassa oli todella hyvä keväinen säätila. Olisin uskonut sen tuovan mukanaa hyvän mielen kaikille aikuisille.

Perussuomalaisten edustaja Pirkanmaalta näki kaiken toisin. Hänen mielensä mustasi ulkona näkyneet lapset. Tämän oksentajan ulostulo ei ole ensimmäinen kerta. Aihe on sitten toistuvasti sama. Ulkomaalaisten kammo. Nyt hän oli nähnyt lasten joukossa ulkomaalaisen näköisen huiviinpukeutuneen. Hänen mielestään se ei ole sopivaa. Päivän aikana hän viesteissään toi esille harminsa, ettei hänellä ollut kotona kondomeja jaettavaksi ulkomkaalaisen näköisille lapsille.

Minulle ei oikein aukene, mitä kondomeilla on tekemistä lasten virpomisen kanssa? Mutta se kyllä aukenee, että tämän ihmisen sisimmässä ei kaikki ole kunnossa. Olen lapsuudesta asti kuullut yhden sanonnan, joka sopii tähän oikein hyvin. Sanonta kuuluu: Kun ullivesi (tulvavesi) nousee rannoille alkavat hullut huutaa. Täällä tiedettiin hyvin, että valon lisääntyminen voi tuoda joillekin ongelmia. Yleensä näitä valosta hullantuneita hoidettiin ja hoidetaan suljetuissa laitoksissa.

Pirkanmaalla kaikki on toisin. Tämä henkilö saa kulkea vapaasti eduskunnan käytävillä, koska toimii kansanedustajan avustajana. Surullista on se, ettei tämä oksennus ollut hänen ensimmäisensä ja jokainen ulostulo tuosta samasta aiheesta kalvaa puolueen julkikuvaa. Viimeistään nyt on aika miettiä puolueen johdossa, mikä on sopivaa. Odotan myös sitä, että puolueen jäsenyys irtisanotaan.

Mikäli nyt ei lähdetä siivoamaan omaa pesää, jäljelle puolueeseen jää lopulta pelkkiä oksentajia. Puolue on helposti heittänyt joukostaa ulos väkeä, pelkillä toisen käden ilmoituksilla. Olli Immosen ”harjaamisesta” lähtien olen odotellut ryhtiliikettä. Sitä ei valitettavasti ole tullut. Ensimmäisten kommenttien jälkeen en usko muutosta tulevan tähänkään oksennukseen. Olen todella surullinen puolueen tilasta.

Perussuomalainen puolue ei voi kestää näitä tölväisyjä muita puolueita paremmin. Kannatusmittaukset kertovat sen erittäin hyvin. Jossakin vaiheessa joudun itsekin pohtimaan suhdettani puolueeseen. Kaikki tekemäni työ puolueen eteen on nostanut esille surkuhupaisia tolvanoita. Nämä kaatavat jokainen päivä paskaa niskaamme puolueessa.

Kevät on siivouksen aikaa. Puoluehallitus voi aloittaa siivouksen tästä kondomin jakelijasta.

Olisipa aikoinaan käytetty kondomia.

Avainsanat: terhikiemunki, kondomejamuslimeille, harjaaminen