Satunnaiset kuvat

Matti

Uusimmat

Blogin arkisto

141 Velat on tehty saataviksi

Torstai 21.6.2018 klo 10:22 - yrjöpoeka

Moniaita vuosia sitten Suomessa oli hallitus joti veti oraakkeli Jyrki Katainen. Valtiovarainministerinä verkkosukkainen Jutta Urpilainen. Hallitusta nimitettiin sateenkaarihallitukseksi, tänään meillä on sitten sateenkaariperheitä. Sitä en tiedä, onko näillä mitään yhteistä. Hallituksen nimestä johtuen Suomen sanottiin etenevän kohti sateenkaaren päätä. Siellä meitä odottaisi suuri kulta-arkku täynnä aarteita.

Tämä hallitus todella uskoi vanhaan sanontaan siitä, että sateenkaaren päässä on aarre. Aarteen saadakseen Suomen tuli antaa ensin velkaa ja ensimmäiseksi kohteeksi valikoitui Kreikka. Tuo antiikin ajan kulttuurinen keskus. Kataisen hallitessa siellä nautittiin paikallista väkijuomaa ouzoa ja vietettiin iloista kulutusjuhlaa. Kreikkalaiset olivat liittyneet EU-liittokuntaan ja sitä myöten kuulleet Urpilaiselta, että Suomessa on liikaa rahaa. Iloisena kansana he alkoivat vaatia siitä omaan osuuttaa. Aikansa manguttuaan sateenkaarihallitus teki hyvän diilin.

Kataisen mielstä tämä diili oli niin hyvä, että hänen mielestään me tienataan tällä. Katainen ja Urpilainen vakuuttivat, että jokainen velkaeuro maksetaan Kreikasta takaisin. Tämä diili siis rakennettiin 2011-2014 hallituskaudella. Oraakkeli Katainen ja verkkosukka Urpilainen saivat Kreikassa käydessään hieman ouzoa ja avasivat valtionkirstun. Heidän mielestään tämä oli niin hyvää yhteisvastuuta, että suomalaisten tuli se iloiten maksaa.

Sateenkaarihallitus ouzon huuruissa aloitti suomalaisten verojen ja taksojen kiristämisen. Nämä kiristykset ovat jatkuneet tähän päivään asti ja kansa on iloiten maksanut kaiken. Suomalaiset ovat niin johtajiinsa uskovia, että hekin todella uskovat velkojen muuttuvan saataviksi. Katainen on tänään erittäin arvostettu visionääri EUn johtajistossa. Välillä hän koto suomessa kertomassa uusista oraakkelimaisista ennustuksista. Tätä seuraavaa uutista hän ei olisi halunnut uutisoitavan.

Tämä diili on niin hyvä, että ”jos” Kreikka saa kulta-arkkunsa avattua ja velat maksettua, verkkosukka Urpilainen on silloin 96-vuotias. Juuri tänä torstaina, 21.6.2018 Luxemburgissa kokoontuvat EU-alueen valtiovarainministerit pohdiskelemaan Kreikan tilaa. Kreikan velka on tänään vaatimattomat 180 % kansantuotteesta. Siksi diiliä on syytä jatkaa. Muutoin ouzon tuotanto voi alkaa takkuilemaan. Silloin iloinen kansa voi siirtyä kaduille mekastamaan. Se voisi uhata velkojen maksua.

Siitä syystä iloiset valtiovarainministerit jatkavat diilin maksuohjelmaa ja pukkaavat lisää rahaa. Tämä vain sen takia, että oraakkeli Katainen sanoi aikoinaan tämän ennustuksensa.

Oma ennustukseni on kuitenkin masentava. En usko edes lastenlapseni näkevän sitä päivää, että sateenkaaren päästä löytyisi kulta-aarre. Ainoa mikä on ollut varmaa oraakkeli Kataisen puheissa on se, että hänen omaisuutensa kasvaa kasvamistaan. Se onnistui, kun hän löysi veronmaksajien kukkaron. YLEn uutinen on muuten hauska. Siinä vakuutetaan, että Suomikin saanee rahansa takaisin.

Hauskaa Juhannusta iloisille veronmaksajille!

Avainsanat: jyrkikatainen, juttaurpilainen, sateenkaarihallitus, kreikanlainapaketti