Satunnaiset kuvat

teno 3-8.72007 033

Uusimmat

Blogin arkisto

070 Tervon roskaväki

Maanantai 28.9.2015 klo 22:03 - yrjöpoeka

Jari Tervon terävä kynä on tarttunut kiinni ajankohtaiseen aiheeseen. Joukkioon, joka kertoo olevansa isänmaan asialla. Joukkioon joka kertoo puolustavansa sotaveteraanien kunniaa. He kertovat puolustavansa pohjoisen valkeaa neitsyttä raiskauksilta. Tunnuksina tällä joukkiolla on valkoinen kaapu ja tötteröhattu. Yhtä merkittävässä roolissa on Suomen leijona tunnus. Kaiken huippuna Suomen lippu.

Isänmaan asia vaatii tätä joukkiota kivittämään suomalaisia punaisen ristin vapaaehtoisia. Heittelemään kiviä kohti pakolaisia. Sytyttelemään tulia pakolaiskeskusten ovilla. Miksi he tätä sitten tekevät? He kertovat pelkäävänsä, että pakolaiskeskusten liepeillä aiheuttuu häiriöitä ja väkivaltaisia mellakoita.

Valitettavasti tästä puhuessaan he unohtavat yhden asian? He itse ensimmäisinä ja ainoina ovat aiheuttanut häiriöitä näitten keskusten läheisyydessä. Sivullisesta tämä näyttää ja kuulostaa epäloogiselta. Sitä se ei kuitenkaan Jari Tervon mukaan ole. Tervon mukaan se on loogista käyttäytymistä roskaväeltä.

Jotkin tahot ovat nimittäneet mellakoissa esiintyviä mielenosoittajia kansaksi. Minusta se on karkeasti yliampuvaa. Muutaman kymmenen mellakoijan lauma ei edusta kansaa millään tavalla. Siitä on osoituksena tänään ilmestyneessä iltapäivälehdessä oleva yli 90 vuotiaitten veteraanien vetoomus. Valitettavasti pelkään sitä, ettei veteraanien vetoomusta kuunnella. Tämä kansana itseään pitävä joukko uskoo olevansa kansa.

Jokaisen politiikon pitäisi juuri nyt hiljentyä pohtimaan, kannattaako ”tällaista kansaa” enempää kiihottaa. Näkyvä tuki joiltakin poliitikoilta on kiehuttanut keitoksen yli. Nyt eletään aikoja, joita oikea tavallinen kansa ei olisi halunnut nähdä ja kuulla. 1930-luvulla oli nähtävissä tämä samanlainen ilmiö. Mihin se johti, on luettavissa historiasta ja se elää kansakunnan muistissa. Juuri nyt se muisti on huonossa hapessa.

Kaikesta huolimatta minulla on vahva usko kansakunnan muistiin. Jossakin vaiheessa kaduille ja toreille lähtevät oikeat, tavalliset suomalaiset. Heillä on vain yksi viesti.

Nyt riittää!

ps. Onko tervo oikeassa?

Avainsanat: kukluxklan, isänmaanasia, kansakunnanmuisti

069 Onni täällä vaihtelee

Lauantai 26.9.2015 klo 0:18 - yrjöpoeka

Eilen näihin aikoihin koin hitusen onnea. Avasin sähköpostin. Siellä oli puoluesihteerin viesti, että olen jatkossakin puolueen jäsen. Viime eduskuntavaalien aikana ja erityisesti sen jälkeen, allekirjoittanutta kohtaan aloitettiin erottamiskampanja. Vaaleissa ehdokkaana olevat ja heidän liehittelijänsä kehittelivät syitä, miksi minut on erotettava.

Nyt saan jatkaa politiikan tekemistä ja sen aion totta vie tehdä. Liityin aikoinaan perussuomalaiseen puolueeseen sen avoimmuuden takia. Puolue oli silloin itsenäisesti ajattelevien ihmisten puolue. Se puhutteli. Se puhutti myös toreilla kansaa. Silloin kävimme todella hyvää ja avointa keskustelua toreilla kansamme tilasta. Puolueestamme etsittiin ja haettiin muutoksen tekijää.

Puolue oli pieni ja sillä oli harvalukuinen kannattaja joukko. Tekemämme työ ja avoimmuus kantoi hedelmää. Alun varovaisuus hävisi ja sen jälkeen ei edes puoluejohto uskonut missä väki toreilla menee. Me toreilla näimme sen ja se toteutui. Nousun mukana kasvoi myös huoli ja pelko, voimmeko hallita kaiken mukana tulevan. Tänään voin sanoa. Emme voi, ellemme uskalla sanoa: Jo riittää!

Suomi on demokraattinen valtio. Meillä on demokraattisesti valittu Eduskunta. Eduskunta on sisältään valinnut hallituksen ja se toimeenpanee enmmistön päätökset. Suomi on sitoutunut kansainvälisiin päätöksiin. Olemme sitoutuneet hoitamaan kansainväliset velvoitteemme. Kaikkia armeijan käyneitä sitoo sotilasvala/vakuutus.

Nyt sitä valaa/vakuutta uhmaa joukko häiriintyneitä kansalaisia. He huutavat iskulauseita. Niissä toistuu isänmaa, Niissä toistuu pelko. Suomen lippu on esillä ja leijonatunnus. Nyt on nähty Ameriikan Yhdysvaltojen rasistien tunnus, Ku Klux Klaanin huppuniekka väkivaltaisessa mielenosoituksessa. Polttopulloja heitellään. Jotkut puolueemme jäsenet kampanjoivat mielenosoituksen järjestämisen puolesta viikon päästä lauantaina. Paikkana Tornio.

Mielenosoituksessa vaaditaan laillisesti valitun pääministerin ja sisäministerin eroa ja vastustetaan maahanmuuttoa. Facebookissa haastetaan puolueen jäseniä mukaan Tornion elämöintiin. Juuri tällä hetkellä kaikkien pitäisi puolueessamme tukea hallitusta. Tukea sen tekemää työtä, vaikkei se joka hetki tuntuisi jasmiinin tuoksulta. Arki ja sen vaikeudet kuuluvat politiikan tekemiseen.

Juuri nyt tämä älämölö syö puolueemme ministerin kannatusta ja uskottavuutta. He ovat tehneet hyvää työtä ja se on vaarassa hukkua tämän likaveden mukana. Elämme vedenjakajalla. Nyt on aika miettiä, mitkä voimat rakentavat puoluettamme tulevaisuudessa? Ovatko ne huppupäiset, kaljamahat pullottaen huutavat Suomi neidon puolustajat?

Minusta parasta suomelle ovat tavalliset kansalaiset. Toisista välittävät, toisista huolta pitävät. Demokratiaan uskovat ja laillista esivaltaa kunnioittavat. Meillä on hyvä esimerkki Lähi-idästä. Siellä on romahtanut demokratia. Siellä on romahtanut laillinen järjestys. Kansalaisten on sieltä paettava sortoa ja kuolemaa. Tämäkö on mellakoinin perimmäinen tarkoitus? Epäjärjestys?

Sitä minä en ainakaan halua. Kukaan lähimmäisistäni ei sitä halua.

Meidän on yhdessä sanottava: Nyt riittää!

Avainsanat: perussuomalaisistaerotetut, sotilasvala, kukluxklan, suomineidonpuolustajat