Satunnaiset kuvat

teno 3-8.72007 025

Uusimmat

Blogin arkisto

049 Kotisivukone yskii

Maanantai 18.5.2015 klo 11:20 - yrjöpoeka

Ei ole mieli tehnyt kirjoitella. Kotisivujeni alusta on tökkinyt nyt pahemman kerran kotisivukoneella. Edellinen päivitykseni ei ensin meinannut millään tallentua. Lopulta katkaisin yhteyden raa´asti ja kas kummaa se tallentui. Mutta kirjoitukseni näyttää oudolta, koska fonttikoko muuttuu tekstin puolessa välissä. Laskurit eivät toimi kenelläkään sivujen käyttäjällä. Joskus se näyttää jotakin kummia lukuja. Tila on jatkunut jo pitkään. Saas nähä milloin kone tokenee kuntoon?

On todella mielenkiintoista seurata mediassa eri toimittajien asennoitumista perussuomalaisten mahdolliseen tulevaan hallitusvastuuseen. Maakuntani aivopieru, kainari sylki viikonlopun alla erään toimittajan yläkertakirjoituksessa antipatiat ilmoille. Edellisten vaalien alla samainen toimittaja nimesi persut vastuunpakoilijoiksi. Sillä linjalla jatkoi myös vaalien alla. Nyt ääni kellossa on toinen. Nyt persut ovat pettämässä vastuulliset äänestäjänsä.

Samainen aivopierulehti on hokenut viimeiset neljä vuotta kuolinkelloja persujen kannatukselle. Sama virsi on taas menossa. Nyt kannatus laskee takuuvarmasti äänestäjien pettämisen takia. Vanhojen kekkosenaikaan valittujen jäsenkirjatoimittajien on todella vaikeata sopeutua muuttuvaan yhteiskuntaan. Heille ei ole muita vastuullisia puolueita, kuin kepulaiset, kommarit ja sosdemit. Ja nämä nimittelevät persuja impivaaralaisiksi!

Koko maassa on samanlainen tilanne. Sellaisia toimittajia, jotka osaavat tehdä juttuja neutraalisti on todella vähän. Sitten lehtien toimitukset ihmettelevät lukijoiden määrän vähenemistä. Lukijat etsivät luotettavampia uutislähteitä muualta. Millainen älämölö on seurannut eri lehtien irtisanottua toimittajia laskeneiden levikkien takia. Milloin syy on persuissa ja milloin lukijoissa. Malkaa on mahdoton nähdä vanhan jäsenkirjan lävitse.

Hallitusneuvottelut ovat pysäyttäneet myös puoluetoimiston. Syy on erittäin hyvin ymmärrettävissä. Huuto ja mekastus erottamisista on juuri nyt hieman sivuraiteella. Itsekukainenkin haluaisi mahdollisimman pian tietää, ketkä ovat erovuorossa ja ketkä ovat oikeaoppisia perussuomalaisia. Olen pyrkinyt kirjoittamaan tuntemuksistani mahdollisimman siististi, tämän asian kohdalla ”hieman” sappi kiehuu!

Jokatapauksessa maailma kulkee omia kulkujaan ja kevät on saapunut myös tänne. Valtavat lumivuoret pihaltani ovat taas historiaa. Lumien sulaminen tapahtui pääosin yhdessä ainoassa viikossa. Siksi ei ole ihme, että purot ovat täynnä sulamisvesiä. Luonto putsaa aika-ajoin paikat puhtaaksi. Ihmisten sotkemisista huolimatta!

Avainsanat: jäsenkirjatoimittaja, aivopieru, kuolinkellot