Satunnaiset kuvat

Kuningastaimen

Uusimmat

Blogin arkisto

062 vaatimaton blogini..

Sunnuntai 25.4.2010 klo 21:44 - yrjöpoeka

Sain palautetta vaatimattomasta blokistani ja palaute oli totta. Ei ole olemassa pientä jakoa, erityisesti silloin kun tietää mitä nimeä voi guuglettaa. Tuli ”pieni” googlen kokoinen virhe.. ;D

Palautetta eilisen tiimoilta on tullut pääosin puhelimen välityksellä. Päivän lehden lukeneet ovat olleet tyytyväisiä jäsenäänestyksen tulokseen, Paltamon yhdistyksen ja Kelan toimintaa ei ymmärrä kukaan. Viimeviikkojen uutisointiin hermostuneet olivat tänään todella tyytyväisiä maakuntalehtemme, Kainuun Sanomien, tekemään uutiseen kevätkokouksesta! Nyt lehti kertoi kaikille sen mitä me olemme yrittäneet kertoa, vain yksi yhdistys ja muutama sen toimija on ollut kaiken sekasorron takana. Voin yhtyä muitten lukijoitten mielipiteeseen, erinomaisen hyvä uutisointi!

Olen joutunut tänään pohdiskelemaan mikä on keskustan Kajaanin kunnallisjärjestön puheenjohtajan rooli? Yhtä aikaa hän pyrkii ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin keskustan listoilta. Samalla hän toimii radio Kajauksen toimituspäällikkönä. Onko radio Kajauksesta tullut keskustapuolueen Kajaanin kunnallisjärjestön tiedotusväline? Toimituspäällikkö on käyttänyt radio Kajausta hyväksi, voidakseen tehdä perussuomalaisia vahingoittavia ja häiritseviä uutisia kilpailevan puolueen ehdokkaana. Kaiken lisäksi häirintä on viime viikkoina kohdistunut nimenomaan perussuomalaisten sisäisiin ehdokasvalintoihin. Onko kaikki tämä suunniteltu keskustan piiritoimistossa, vai onko tämä yksityistä puuhastelua toisen puolueen vahingoittamiseksi? Onko keskustan maakuntavaltuuston varavaltuutetun Antti Kelan toiminta suunniteltua myyräntyötä perussuomalaisen pään menoksi? Viime viikkojen aikana asiasta on käyty keskusteluja ja eilinen esiintyminen vahvisti tätä mielikuvaa!

Toisaalta on tullut myös mielikuva, että miksi perussuomalaisten toiminta on niin kiinnostavaa? Eikö oman keskustapuolueen toiminnassa ole mitään kiinnostavaa? Mikäli perussuomalaisten toiminta kiinnostaa, voi yhteyttä ottaa piirin puheenjohtajaan!

Radio Kajauksen puolueettomuus on omasta mielestäni uutisvälineenä vakavasti vaarantunut!

Aurinko on ollut tänään esillä ja niinpä kävin parituntia ajelemassa Yamahalla. Hieman viileätä oli vielä keli, mutta ei haitannut ajamista millään lailla. Hiekkaa on vielä paljon teitten reunoilla ja erityisesti on varottava risteysalueita.

Tänään oli erinomaisen hyvien uutisten päivä! Kiitos Rovaniemelle jo etukäteen, laitamme kesällä hyvää virtaavan veden kalaa jokivarressa ja parannetaan maailmaa.

Avainsanat: kuuklettaminen, pienijako, hyvätuutiset, jäsenäänestyksenuutisointi, perussuomalaisuuskiinnostaa, myyräntyötäpuolueenvahingoittamiseksi, radiokajauksentoimituspäällikkö, keskustapuolueeikiinnosta, ajoradallahiekkaa, hyvääruokaajokivarressa