Satunnaiset kuvat

Ytimennävertäjälle purtavaa

Uusimmat

Blogin arkisto

052 Päivityksiä

Sunnuntai 1.7.2012 klo 10:42 - yrjöpoeka

Viikonloppu on mennyt valmistelujen parissa. 2-3.7 on Suomussalmen köhäkkä tapahtuma ja siihen liittyen on pitänyt hankkia teltta ja varusteet paikalle. Tänään iltasella on tarkoitus pystyttää Perussuomalaisten teltta torille. Olen itse torilla molempina päivinä. Toripäivien aikana on tarkoitus hankkia uusia ehdokkaita syksyn kunnallisvaaleihin. Mikäli lukijoissa on asiasta kiinnostuneita, tulkaa torilla juttusille. Muutoksen tuulia tarvitaan yhden totuuden sijasta.

Aaamun aikaisella käväisin kokeilemassa, joko ahven alkaisi olla syönnillä kanavan uomassa. Oli todella hiljaista ja kaloista ei minkäänlaista merkkiä. Sateinen ja viileä aamu oli todella rauhoittava kokemus keskellä kylää. Ämmänsaari osaa olla joskus hiljainen kuntakeskukseksi.

Päivitin hieman sivustoani julkaistujen kirjoitusten osalta ja päivitin yhden uuden kalastuskuvan kansioon. Jokainen lyhytkin hetki on käytettävä hyväksi ja silloin olen joella. Viikonlopun aikana ovat vuorossa Kuusingin kalastuskisa ja sen pääosissa tietysti kuuluisat taimenet. Kisa käydään 7-8.7. Lisäinfoa löytyy Koillismaan uutisten verkkolehden keskiaukeamalta.

Avainsanat: julkaistut kirjoitukset, kuvaalbumi