Satunnaiset kuvat

Mänty

Uusimmat

Blogin arkisto

071 Pikku-putleri ja paavin pallit

Torstai 21.2.2019 klo 18:30 - yrjöpoeka

Suomessa ollan niin tohkeissaan Anne Berneristä, etteivät poliittiset toimijat ja media huomanneet mitä itäisen naapurin johtomies sanoi tv-puheessaan. Putin jota nimitän tuttavallisesti pikku-putleriksi, kertoi olevansa valmis paukuttamaan USAn ja NATOn johtokeskukset paskaksi ohjuksilla. Nyt tästä pikku-putlerista on kuoriutunut vanhan ajan laajentumishaluinen ryssä. Venäläiset ovat saaneet liian kauan nauttia rauhallisista ajoista ja johtaja on valmis asettamaan heidät juoksuhautoihin. Loppuu se kaduilla mellakointi ja alenevat kannatusluvut.

Ensimmäisessä maailmansodassa sodittiin vielä oikeasti juoksuhaudoissa. Toisessa maailmansodassa rymisteltiin kaikkialla ja pommitettiin suuri osa sivistynyttä maailmaa kivikauteen. Sieltä selvittiin ja uskoteltiin ihmisten lopultakin oppineen jotakin. Mutta jälleen kerran idästä nousee paskaa tuulettimeen. Toivottavasti Bernerin jutun häivyttyä jokainen huomaa mihin maailma on menossa. Ulkomaalaisista kohkaaminen on pian vanha juttu. Nyt pitää puhua Venäjästä ja sen uhasta. Putleri käytti sellaista kieltä puheensa päätteeksi, ettei sitä vielä yksikään diktaattori ole aiemmin sanonut.

Suomalaisten politiikkojen on pikaisesti tehtävä sellaisia päätöksiä ilmavoimien suhteen, ettei ensimmäisenä jäädä jyrän alle. Aseiksi tulee valita ne parhaat saatavissa olevat. Niitä on hankittava riittävästi. Voin kertoa esimerkin. 100 F-35 hävittäjää. 50 Hornetin growleria silmien sokaisemiseen. Riittävästi Patriot ohjustentorjunta järjestelmiä. Ja paljon sitä tavaraa, mitä nämä taistelu koneet voivat kuletella. Nämä maksavat jotakin, mutta kuten toinen maailmansota opetti, kriisin hetkellä se on toissijaista. Itsenäisyydellä on hintansa ja nyt on aika tutustua kunnolla tähän pikku-putlerin uhkaukseen. Sitten nopeita päätöksiä. Tästä voitte lukea toimittaja Arja Paanasen kommentin puheesta.

Meillä on tällä hetkellä maailmassa kaksi todellista sekopäätä, joilla on kaikki mahdollisuudet aloittaa sota missä tahansa. Pikku-putleri haluaa laajentaa reviriään vain sen takia, ettei kansa mellakoisi kaduilla. Trump puolestaan on sekopää, joka on valmis hyökkäämään omia kansalaisiaan vastaan. Jopa yksittäisiä henkilöitä kohtaan. Viimeisin uhkaus oli kohdistettu näyttelijä Alec Baldvinille. Näyttelijä imitoi Trumppia ohjelmassaan ja sitä diiliä ei Trump sulattanut. Kaiken lisäksi hän sekoilee diktaattorien kanssa ja antaa maansa luisua hallitsemattomasti kohti konfliktia. Nämä kaksi ovat nyt niin arvaamattomia, että ilmastonmuutos on pikkujuttu tämän rinnalla.

Lapsiin kohdistuvat seksuaaliset ahdistelut ja raiskaukset ovat olleet suurta huutoa viimeviikkoina. On katsottu sen nousseen muoti ilmiöksi vasta lähi-idästä tulvineiden pakolaisten saavuttua maahamme ja Eurooppaan. Se on kuitenkin tyäyttä pötyä. Kuka tahansa voi todistaa sen menemällä nuorten suosimille keskustelusivuille ja ryhmiin. Pienellä vihjailulla ja esiintymällä tyttönä, saat taatusti paljon suosiota. Sitä suosiota esittävät aikuiset suomalaiset perverssit. Joukossa toki ripaus ulkomaalaisia.

Lapsia on raiskattu ja käytetty hyväksi meidän silmiemme alla ja me olemme sulkeneet silmämme. Katolinen kirkko on tänään sekavassa tilassa. Selibaatti lupaukset ovat olleet pelkkää puhetta. Nunnia on raiskattu ja kuoripoikia myös. Kotimainen uskonnollinen liike on tunnettu siitä, että siellä on perhepiirissä harjoiteltu raiskaamisia. Uskontoko yhdistää raiskaajia ja sulkee silmiä.

Olisiko aika kysyä, mikä uskonnossa pakottaa raiskaamaan lapsia?

Avainsanat: putininvuotuinentvpuhe, laajentumishaluinenvenäjä, trump, alecbaldvin, selibaattipapitraiskaavat