Satunnaiset kuvat

kesän loppu

Uusimmat

Blogin arkisto

072 Hyvää uutta vuotta!

Lauantai 31.12.2011 klo 16:51 - yrjöpoeka

hpim4648.jpg1.jpg
Vaalilehteni

laastari.jpg
Laastaria haavoihin. Sitä tarvittiin. Tuli jytky!

Kuvien muodossa vuoden tärkein työmaa, eduskuntavaalit.

Vuosi 2011 oli työntäyteinen ja alkuvuosi todella kiireinen eduskuntavaalien takia. Vaalikampanja oli raskas mutta sen anti oli erinomainen. Vaikka oma äänimääräni (2994) ei riittäny eduskuntapaikkaan, sain olla mukana tekemässä ison "jytkyn"!

Vaalikiertueelta jäi valtava määrä uusia ihmissuhteita omaan elämänreppuun. Pohtimista ja miettimistä on riittänyt ja riittää vielä jatkossakin. Kampanjan ansiosta saimme Kainuusta yhden ehdokkaan lävitse joka oli tavoitteena. Kiitos kampanjan onnistumisesta kuuluu usealle eri ihmiselle. Vaimoni, vaalipäällikköni ja aktiivisten nuorten joukko teki todella loistavaa työtä. Seuraavien vaalien aikana tiedämme vaalikampanjoinnista paljon enemmän ja ehkä ymmärrämme keskittyä enemmän olennaiseen. Ihmisten suoraan tapaamiseen.

Vuoden aikana elämässäni on tapahtunut myös yksi todella merkittävä muutos. Siirryimme asumaan kuntakeskukseen ja muuttoon sopeutuminen on ollut yllättävän helppoa. Sitä osaltaan auttoi kahden vuoden aikana tehty valmistautuminen. Uusi asuinpaikkani ja ympäristö on todella upea. Luonto on aivan portaiden vierellä, vaikka kuntakeskukseen on vajaa kilometri.

Perheelle on jäänyt huomattavasti paremmin aikaa ja osallistuminen yhteiskunnallisiin menoihin on aikaisempaa helpompaa. Tästä on hyvä jatkaa tulevalle vuodella. Kirjoitteluni tulee jatkumaan ja aiheita tuntuu riittävän.

Toivotan kaikille mukanani olleille ja juttujani seuranneille Erittäin antoisaa Uutta Vuotta 2012!

Avainsanat: vuosi2012, eduskuntavaalit, vaalilehti, laastariahaavoihin, tuliisojytky, muuttokuntakeskukseen

022 Ja numero on.. 50

Perjantai 18.3.2011 klo 7:29 - yrjöpoeka

Viime päivinä vallitseva olotila on ollut kiire ja sen mukaisesti, sivu päivityksille ei ole juuri jäänyt aikaa. Viimeiset viikot ovat edessä ja näillä mennään.

Eiliset gallupit kertovat samaa sanomaa, kuin vuosi sitten alkanut kannatuksen nousu. Suunta voi olla vain ylöspäin. Ihmisten mielissä oli eilen sama ylöspäin ja eteenpäin menon suunta. Kevään aurinko toi oman lisänsä valoisiin mieliin ja se tuntui itsestäkin todella hyvältä.

Kuultuaan numeroni sain erittäin innostuneita puheluita ja viestejä. Omastakin mielestä numero 50 on mieleen tarttuva ja selkeä! Sain heti iltapäivästä numeron autooni ja tarroja muuhun käyttöön. Sain välittömästi palautetta pysäköityäni autoni  Kajaanin kauppakadulle. Palautteen antajille kerroin tulevani puhumaan raatihuoneen torille lauantaina 19.3 ja kyselijät aikoivat ehdottomasti saapua paikalle.

Käytössäni olevia asenne tarroja on saatavissa ja "laastaria haavoihin" löytyy myös. Tule raatihuoneen torille ja hae.

Huomista puhetta kommentoin sitten viikonlopun blogi päivityksessä. Aihe tulee olemaan todella ajankohtainen ja esille nostettu.

Kiitoksia kaikille palautetta lähettäneille. Kaikki saamani palaute auttaa jaksamaan kovan loppurutistuksen.

Tänään on vuorossa Koillismaa. Ensin menemme tukiryhmän kanssa Kuusamon torille klo 11 - 13 ja sieltä menemme Taivalkosken torille klo 15 - 17. Siinä se päivä lähtee liikkeelle.

Näillä mennään!

Avainsanat: oulunvaalipiirinehdokasnumero50, maakunnallinenvaalijuhlakajaanissa19.3, laastariahaavoihin