Satunnaiset kuvat

Lähiruokaa

Uusimmat

Blogin arkisto

230 Minä lupaan ja vannon

Perjantai 1.12.2017 klo 12:30 - yrjöpoeka

Nyt on aika aloittaa ilmoitusten teko virkakoneistolle. Lähinnä ilmoitukset vastaanottaa tuttu poliisi. Lupaan olla ensivuonna erittäin ahkera tällä saralla. Lämmittely tarkoituksessa aloitan jo tämän vuoden puolella. Aloitan työn tutkimalla erilaisten hörhöjen suoltamia sepustuksia aatteistaan. Mistä tämä tomeruus nyt on tullut, kuulen kysymyksen?

Minä kuten moni muukin on käynyt armeija palveluksen. Siellä on vannottu juhlallisesti vala tai sitten annettu vakuutus. Vala velvoittaa jokaista meitä. Valan toisen kappaleen teksti on silkkaa asiaa. Lueskelin valankaavaa näin itsenäisyyspäivän alla ja sain vahvistuksen sille, että minun velvollisuuteeni on tehdä vallankumouksellisista liikkeistä ilmoitus esivallalle. Kirjoitan tuon kappaleen seuraavaksi, jotta muutkin muistaisivat sen.

Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaan koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.”

Kuten valansisältö kertoo, minulla on velvollisuus heti tehdä ilmoitus kumouksellisista liikkeistä. Sama koskettaa myös muita liikkeitä, jotka haluaisivat muuttaa Suomen valtiojärjestystä. Kannustan jokaista valan tai vakuutuksen antajaa seuraamaan ääriliikkeiden julistuksia ja toimintaa. Kaduillamme ei tarvita epäjärjestystä lietsovia joukkioita. Kaikista uhkaavista joukkioista kaduilla on heti tehtävä ilmoitus. Suomi ja sen turvallisuuskoneisto on varustautumassa erilaisiin uhkiin ja niihin kuuluu myös tunnuksettomiin yhdenmukaisiin asuihin sonnustautuneet joukkiot.

Nämä joukkiot eivät kunnioita isänmaata ja sen esivaltaa. Nyt kielletty järjestö (Pohjoismainen vastarintaliike) ajaa yhteiskuntajärjestyksen muuttamista. Samalla se liehakoi myös itäisen naapurin sisällä vellovia ryhmiä. Minä uskon että näitä ryhmiä ohjaillaan Kremlin suuresta pajasta. On syytä ottaa hybridi vaikuttaminen tosissaan ja muistella valankaavaa. Pitänee laatia valmiiksi yhdelle A-4 lomakkeelle sopiva teksti. Päiväyksen ja ilmoitettavan ryhmän nimen voi jättää tyhjäksi, ne on sitten näppärä siihen lisätä.

Turvalliset kadut, sananvapaus, kokoontumisen vapaus ja vapaus mielenosoitukseen yhteiskunnan sääntöjen mukaan, ovat arvoja joita kannattaa puolustaa. Vajaan 65-vuoden kokemuksella voin yhtyä tunnetun kenraalimme Adolf Ehnroothin sanoihin: 

Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.

Avainsanat: sotilasvalankaava, laillisenyhteiskuntajärjestyksenpuolustaminen, hybridivaikuttamisenuhka, tunnuksettomatyhdenmukaisiinasuihinpukeutuneetjoukot, adolfehnrooth