Satunnaiset kuvat

Sininen valo

Uusimmat

Blogin arkisto

168 Piiri pieni pyörii, poliisit siinä hyörii

Tiistai 14.8.2018 klo 20:34 - yrjöpoeka

Kuten aiemmin tänään kirjoitin, Suomessa on todella pienet piirit johtavilla paikoilla. Tämän päiväisestä oikeudenistunnosta ei tullut sitten mitään. Juttua jatketaan sitten joskus. Tuomari ilmoitti vasta tänään olevansa sukulainen yhden syytetyn kanssa ja toisen hyvä perhetuttu. Jos joku vielä sanoo, että olemme yhdenvertaisia lain edessä , se on silkkaa paskapuhetta. Poliisit ja tuomarit ovat vuosikymmenten aikana tunteneet toisensa ja siitä on rakentunut sisäinen korruptio verkosto..

Eipä siis ihme, että nyt KRPn Lardot hämmentyi, kun ulkopuolinen, eli nainen, nosti syytteen. Usea tuttavani on sanonut olleensa pöyristynyt Lardotin puheista. On suorastaan käsittämätöntä, että poliisivirkamies alkaa julkisesti mesomaan syyttäjälaitosta vastaan. Erityisesti valtakunnan syyttäjää. Kuten päivän uutisista on selvinnyt, poliisijohto ei juuri puhu mitään. He ovat omasta mielestään syyttömiä. Uskomatonta farssia oli vielä se, että vain yksi syytetyistä ilmaantui edes oikeuteen. Ilmeisesti tiesivät, että tuomari menee vaihtoon ja vetkuttelu jatkuu.

Näiden käänteiden jälkeen meidän on turha puhua länsimaisesta oikeusjärjestelmästä. Tämä on suomalaista mafiaa parhaimmillaan. Johtajina ylin poliisijohto. He käyttäytyvät kuin aidot mafiosot. Heillä on myös vallanpitäjät, politiikot näpeissään.

Lauletaan iltalaulu: Piiri pieni pyörii...

Avainsanat: lastenlauluja, piiripienipyörii, mafiosot,