Satunnaiset kuvat

Silloin nuorena

Uusimmat

Blogin arkisto

114 On totuuden aika

Maanantai 14.5.2018 klo 12:06 - yrjöpoeka

Eduskunnan pääsihteeri Leena Paavola on tänään ilmoittanut, että Paavo Väyrynen aloittaa kansanedustajan tehtävät 12.6. Mikko Kärnän pesti loppuu 11.6, joten varaedustajan ei tarvitse törmäillä paikan haltijan kanssa. Nyt Kärnä voi aloittaa oikeusprosessin kansanedustajaksi valittua Paavo Väyrystä vastaan. Varaedustaja Kärnä haluaa itse istua Väyrysen paikalla, koska sai maistaa hillotolpan makua. On todella mielenkiintoista seurata tulevaa koitosta, koska kyllä kai Lapin miehen sanaan voi luottaa?

Molemmat venkulat, Väyrynen ja Kärnä ovat kyllä sanansa pitävien vastakohtia. Koskaan ei tiedä mitä lupaavat ja mitä sitten oikeasti tapahtuu. Molemmilla on vahva halu valtaan ja veronmaksajan kukkarolle. Pääsihteerin mukaan kansanedustaja on vahvoilla ja varaedustajan on vain odotettava valitun kansanedustajan kuolemaa. Sitä lienee turha odotella, koska Väyrynen kertoi presidentin vaalien aikaan olevansa kuin virma varsa. Omien sanojensa mukaan Väyrynen tunsi itsensä nuoreksi mieheksi. Minä asetan panokset Väyrysen puolesta. Nyt on totuuden aika Mikko Kärnä.

Pakollinen plagiointi annos on normaalia Laura Huhtasaarelle. Hän ei pysty edes twiittaamaan omilla sanoillaan, vaan kopioi joltakin toiselta twiittaajalta tekstin. Huhtasaari on saanut itse aikaan sen, että jokainen todella nyt uskoo hänen kopioivan muiden tekstejä ominaan. Hän ei ilmeisesti ymmärrä sitä, että hänen toimiaan seurataan ja hänen kirjoituksiaan alistetaan tiukalle tarkastelulle. Siinä pelissä hän häviää takuuvarmasti. Häntä ei auta yhtään omat vastaiskut, eivätkä uhriutumiset. Hänen pitäisi myös muistaa oman puolueen slogan. Saat mitä tilaat. Tänään hän syyttää kahta tahoa ongelmistaan. Yleisradiota ajojahdista ja yliopiston ohjaajaa siitä, että hän ei saanut oikeita ohjeita.

Olen kirjoittanut muutaman kerran suomalaisesta korruptiosta. Kokoomus osaa tämän pelin hyvin. Puolueen ministerien avustajat siirtyvät sotealan yrityksiin ja tulevat sieltä sitten kertomaan muille poliitikoille miten hommat hoidetaan. Tällä tavalla pyritään saamaan yhteiskunnan varat entistä enemmän yksityisten veroparatiisiyhtiöiden taseisiin. Toinen tapa on se, että kun jää politiikasta ulos perustaa yrityksen. Yrityksen tehtävänä on sitten tehdä selvityksiä poliittisille ryhmille.

Tästä hyvä esimerkki on Esko Aho. Keskustan entisenä pääministerinä hän tietysti tekee nyt selvityksiä Sipilän hallitukselle. Hallitus ei tietenkään kilpailuta näitä selvityksiään, kuten ei tehnyt taannoin Katainen. Sadoista tuhansista miljooniin euroihin veronamksajien rahoja siirtyy omien poikien taskuihin näissä selvityksissä. Olisi mielestäni aika siirtyä omien suosimisesta kilpailutukseen julkisten varojen käytössä. Siihen me emme pääse niinkauan kuin meillä on voimassa hyväveli verkostomme. Se on suomalainen versio italialaisten Cosa Nostrasta, mafiasta.

Juuri tänään talouden elpyessä entistä enemmän eurojamme siirtyy entistä heppoisimmilla perusteilla poliittisille puolueilla ja erilaisille ryhmittymille heidän liepeillään. Kaikkea valvontaa hoitavat sitten omat miehet. Mikään ei voi mennä vikaan.

Kärnän twiitit, Huhtasaaren plagiointi. Siihen virma Väyrynen. Vaikka emme taho saimme myös Esko Ahon.

Avainsanat: paavoväyrynenpalaaeduskuntaan, mikkokärnä, laurahuhtasaariplagioi, suomalainencosanostra, onkopakkojoseitahoollaeskoaho

111 Oikeusturva hukassa

Keskiviikko 9.5.2018 klo 19:15 - yrjöpoeka

Tätä otsikon mukaista asiaa pitäisi korostaa ns. sarjakuristajan tapauksessa. Oikeusturvan perään on syytäkin kysellä, kun kohteena on itse oikeuslaitos. Sekään ei voi olla erehtymätön, mutta tässä tapauksessa sarjakuristajan päänsilittely ja vapaaksi päästäminen oli todella kohtalokasta aikuiselle naiselle. Nainen on tietysti itse aiheuttanut kuolemansa ja oikeuslaitos viimeistään hovin käsittelyssä vapauttaa sarjakuristajan.

Tämä on arkista todellisuutta ja siitä oli viimeksi muistutuksena 10-vuotiaan tytön raiskausjuttu. Oikeuslaitoksen mielestä ei ollut näyttöä siitä, että tyttö olisi yrittänyt estellä. Oikeuslaitoksen vanhojen miesten mielestä nainen ja tyttö ovat raiskattuina ja kuolleina yhtä hyödyttömiä. Tähän johtopäätökseen on pakko tulla näiden tapausten tiimoilta. Oikeusturva on vain tekijällä. Saman voi jokainen todeta seuratessa Turussa tapahtuneen puukotusjutun käsittelystä.

Arabimies tekijänä oli kohdistanut iskunsa naisiin, joten heistä ei niin väliä. Mutta syytetty on kiedottu pumpuliin, jottei vain ahdistu oikeudenkäsittelyssä. Suomalaisten naisten oikeusturvan kannalta on pelkona, että tämä pelle vapautetaan parin vuoden kuluttua. Näin Suomen oikeuslaitos toimii ja perustelee sitä tietysti ensikertalaisuudella ja osittaisella syyntakeettomuudella. Lukijat sanovat, että kirjoitan täyttä potaskaa. Palataanpa tuohon alkuun ja sarjakuristajaan. Suomen oikeuslaitos vapautti hänet ja ei nähnyt hänestä olevan uhkaa. Heti kuoli ihminen. Valitettavasti uhri oli nainen. Hyödytön.

Kirjoitin eilen Timo Soinista ja kirjoitustani ovat tänään lukeneet tuhannet suomalaiset. On pakko jatkaa persujen ja sinisten morkkaamista, koska he antavat siihen aiheen itse. Laura Huhtasaari on jälleen otiskoissa gradunsa plagiointi syytösten muodossa. Graduun oli tietysti laitettu lähdeluettelo, mutta yksi ja tärkein sieltä puuttui. Se julkaisu, josta Huhtasaari leikkasi ja liimasi kirjoituksia suoraan jopa kirjoitusvirheineen päivineen. Sen parempaa todistusta ei kukaan tarvitse.

Mitäpä tekee Huhtasaari. Hän alkaa puhua oikeusturvastaan! Murhamiehet ja politiikot ovat se geneettinen ihmisryhmä, joka on sairaalloisen kiinnostunut oikeusturvastaan. Huhtasaari vieläpä kummastelee sitä, että nyt on otettu mukaan tutkittavaksi sellainen kirjoitus, joka ei ole hänen omassa lähdeaine luettelossa. Se ei ole hänen oikeusturvansa mukaista, ainakin hänen oman tulkintansa mukaan. Edellisen tarkistuksen tehnyt professori on nyt häpeissään. Hän oli tutkinut vain lähdeluettelon mukaiset julkaisut. Kysyä voisi myös kansalainen oikeusturvan perään. Mihin voi luottaa, jos professorit ovat samaa tasoa kuin plagioivat kansanedustajat.

Oikeusturvan ovat menettäneet kaikki suomalaiset äänestäjät. Jokaisessa vaalissa he ovat saaneet valittua sellaisen joukon oman eduntavoittelijoita, että kysyä sopii ovatko kansanedustajat Suomi pienoiskoossa? Vai ovatko he geneettisesti eriytynyt kansanryhmä? Oman edun tavoittelijoita, valehtelijoita, pahoinpitelijöitä, naisten ahdistelijoita ja hillotolpan etsijöitä? Viimeaikoina olemme kaikki kuulleet ja nähneet, että kansanedustajista koottu hallitus ministereineen pitää myös Suomen perustuslakia omien etujensa vastaisena.

Iltarukouksessa voisi kysäistä yläkerran isännältä, olemmeko kaiken tämän vitsauksen ansainneet?

Avainsanat: oikeusturvahukassa, sarjakuristaja, oikeusturvaonvainmurhaajillajapolitiikoilla, laurahuhtasaariplagioigradunsa, iltarukous