Satunnaiset kuvat

Taimen väsytys 3

Uusimmat

Blogin arkisto

030 Työ jatkuu

Torstai 7.4.2011 klo 9:16 - yrjöpoeka

Meidän kuihtuva maakuntalehtemme tekee kaikkensa muuttaakseen tulevaa vaalitulosta mieleisekseen. Samasta suorittamastaan mittauksesta lehti on poikinut erilaisia versioita esille. Ensimmäinen kertoi aivan oikein mihin suuntaan vaaleissa mennään. Seuraava kertoi, että he haluavat nämä nimet tulevaisuuden eduskuntaan.

Vapaassa maassa on kaikki mahdollista ja se oikeus on myös tälle maakuntalehdeksi itseään nimittävälle medialle annettava. Kerroin omalle tukiryhmälleni jo ennen vaaleja, että odotettavissa on ennen vaaleja hyökkäys ja se kohdistuu perussuomalaisiin.

Mielenkiintoista on lehden tulkinta samoista tuloksista. Ensin tulkitsee aivan oikein, että vaalivoitto on tulossa perussuomalaisille ja menettäjinä keskusta ja vasemmistoliitto. Myös demarit olivat menettäjinä.

Pari päivää mietittyään lehti teki juuri ennakkoäänestyspäivänä, uuden laskelman. Samasta gallupistaan he saiva keskustan voittajaksi ja vasemmiston, sekä demarit ja kokoomus. Tässä laskelmassa häviäjinä olivatkin perussuomalaiset.

Vaalityö jatkuu tieuran suunnassa. Uskon kovaan työhön ja siihen, että nyt roknoosit ovat lehdellä hukassa. Olen tavannut vaalikentillä suuren joukon innostuneita ihmisiä ja he tulevat tekemään muutoksen. Siihen ei auta lehden ja valtapuolueiden peloittelukampanjat. Puolueen puheenjohtajan eilisen illan televisiotentissä ottama niskalenkki puree.

Varjovaalit sen jo kertoivat, tulossa ollaan!

Nyt lähden päiväksi tien päälle. Vaalityö on kesken. Tulokset lasketaan sitten 17.4.

Avainsanat: vaaligallupit, tulostenerilaistatulkintaa, lehtivalitseemieleisetvoittajat, työjatkuutieuransuunnassa, varjovaaleissamurskavoitto