Satunnaiset kuvat

Neidonkenkä

Uusimmat

Blogin arkisto

130 Sitoumuksia, onko niitä?

Perjantai 8.10.2010 klo 21:54 - yrjöpoeka

 

 

Viime aikoina on puhuttu paljon poliitikkojen erilaisista sitoumuksista eri yhteisöihin. Aihe kiinnostaa tavallisia kadunkulkijoita ja kysymys on osoitettu myös minulle. Olen käsitellyt aihetta jo kerran aikaisemmin syyskuussa, 119 Ruskaretki Kuusamoon. Viime päivien hallintoneuvostojen esiintuomat palkkio summat lisäsivät aiheen mielenkiintoa. Tänään mielenkiintoa lisäsi vielä paikallisen vasemmiston kansanedustaja Merja Kyllösen aikaansaannokset Kemijoki Oy:ssä. Ihmisillä oli selkeä kuva aiheesta, korruptio vie myös työväen parhaat tyttäret! Jutuissa tuli esille myös se, mistä sitä rahaa tulvii uusiin vaalikamppailuihin. Hallintoneuvostoista tietenkin!

Perussuomalaisten oma lehti julkaisi tekemäni jutun eri markkinoiden kierroksista. Juttu poiki heti hyvää palautetta, mutta sekaan sopii myös törkyosaston juttuja. Sain myös viestejä siitä, että törkyä tulee jatkossa riittämään ja erityisesti allekirjoittanut tullaan huomioimaan.

Tämä päivä meni kuntakeskuksessa asioinneissa. Kaiken päälle jouduin tutustumaan myös terveyskeskuksen toimintaan. Olkavarttani on kalvanut sietämätön kipu, erityisesti öisin. Kävin jututtamassa Olga lääkäriä ja troppia tuli. Tuli myös kehotus kuvauksiin maanantaina. Toivotaan, että syy kipuun löytyy.

Ilona saapui mummolaan tänään vanhempineen ja iloinen kilkatus kuuluu vielä takahuoneesta. Huomenna on tiedossa lämmintä pullaa ja paljon iloista juttua.

Avainsanat: hallintoneuvostotkorruptionlähteenä, työväenparhaattyttäret, perussuomalainenlehti, lepokipu, tulehduskipulääkettä