Satunnaiset kuvat

teno 3-8.72007 046

Uusimmat

Blogin arkisto

242 Suomi on valmis

Keskiviikko 27.12.2017 klo 12:09 - yrjöpoeka

Joulun alla saimme uutisen jossa kerrottiin Sipilän hallituksen kannatuksen kasvaneen. Toimittajilla on ollut erikoinen huumorintaju, ilmeisesti joulun aiheuttamaa hallusinaatiota. Jutun julkaisun jälkeen sitä jaettiin innolla erityisesti maaseudulla keskustalaisten hallinnoimilla alueilla. Keskustan kannattajat ilakoivat aihetta ja se näytti saavan runsaasti tykkäyksiä. Mieltä karvastelevat uutiset puolueen kannatuksen alamäestä gallupeissa heitettiin romukoppaan. Eri mieltä oleville näyteltiin kuvaannollisesti keskisormea keskusteluketjuissa.

Tämä oli ilmeisesti keskustalaisten alullepanema joululahja puolueen kannattajille. Mieltä vaivaava epävarmuus Sipilän hallituksen toimista työnnettiin syrjään. Useiden kommentoijien mukaan hallituksen toimet ovat Suomen parhaaksi ja työttömille on kerrottava kepin avulla, että he ovat vain laiskoja. Kukaan ei huomannut tarkistaa mikä oli hallituksen kannatusprosentti sen aloittaessa. Laskeva luku ei näytä, eikä tunnu hyvältä. Viisaammat kehoittivat jo hallitusta kohottamaan haittaveroja. Tämä liittyi lentämisen päästöjen lisääntymisen aiheuttamaan keskusteluun. Kepulaiset itse kulkevat traktoreineen maajalassa ja taivaalle lähdetään vasta viimeisessä kutsussa.

Valmis on Suomi myös valtakunnan sovittelijan twitter viestin mukaan. Viestissään hän ilmoitti pankkialan lakon alkavan 28.12.2017. Talouden liikahtaminen hienoiseen nousuun sai ay-aktiivit sotajalalle. Vuosikymmen on mennyt ja juuri kukaan ei ole saanut lakkokenraalin titteliä haltuunsa, koska ei ole ollut mitä jakaa. Rahoitusalan ammattilaiset ovat kyllä kertoilleet, että tämä nousu voi olla harhaa. Heidän mukaansa nousu voi olla väliaikainen ja lasku entistä nopeampi. Ammattilaiset seuraavat erityisesti Kiinaa ja sen suuria liikahduksia. Onneksi meillä on niin itseensä uskovia ay-aktiiveja, että he luottavat pääministeri Sipilän liikemiesvaistoihin.

Tästä syystä katson maamme olevan viimeistelyä vaille valmis. Ay-aktiivt luottavat keskustalaiseen liikemieheen. Ilmankos demareiden ja vasemmiston kannatus heiluu ylös alas. Suomi kuntoon sanovat he. Maksajina me.

Avainsanat: sipilänhallituksenkannatus, ilmailunpäästöt, valtakunnansovittelijaminnahelle, liikemiesjuhasipilä