Satunnaiset kuvat

Rajakoulu

Uusimmat

Blogin arkisto

181 Sattuu ja tapahtuu

Perjantai 16.12.2016 klo 20:44 - yrjöpoeka

Toisinaan vaaleilla valitun luottamushenkilön elämän ja päivät täyttävät kiire. Kaikkeen ei kuitenkaan ehdi. Kummallista on se, että kun pyrkii tekemään kaiken mahdollisimman hyvin, potee huonoa omaatuntoa karsituista tehtävistä. Onneksi meillä on järjestelmä, jossa aina joku puheenjohtajista ehtii mukaan edustamaan poliittisia päättäjiä. Tämä aika vuodesta on sellainen. Eilen ja tänään on ollut tunne, ehdinkö tehdä kaikkea?

Vielä on muutama päivä ennen joulua, jolloin on ehdittävä edes jotakin tehdä. Tärkeimmät kokoukset on kalenterissa ja ne ehdin. Muutama muu aloittamani projekti vaatii vielä pientä ponnistelua. Onneksi mukana on myös muita samankaltaisen innon riivaamia, näin hommat saadaan hoidettua.

Päivä alkoi Kajaanin kierroksella, kun vein junalle tyttäreni miehen ja pojan kera. Motonetissa törmäsin tuttuuni, joka jälleen kerran halusi minun avaavan kotisivuni kommentointia varten.

Olen usein asiasta kertonut ja kerron taas uudelleen. Olen niin huono tämän tekniikan hallinnassa, etten halua ottaa riskiä, jossa sivuni kaatuvat Suomi24 kaltaiseen älämölöön. Siellä mellastavat poliittiset vastustajani omasta puolueestani. Monella sormet syyhyävät hyökätä kimppuuni vaikka nimella ja kuvalla varustettuna. Minä toistan nyt, Minä en osaa, enkä hallitse verkkojuttuja, että ottaisin riskin sotkea sivuni paskan alle. Ilman tätäkin mahdollisuutta saan sotkua silmilleni.

Motonetin tuttuni halusi tietää sen, mitä usea muukin, kuinka paljon sivuillani on kävijöitä. Olen samanlainen kuten poromiehet ja sanoa, että kahen puolen puuta. Minä teen nyt poikkeuksen ja raotan hieman tämän hetken tilannetta. Sivuni ovat saaneet kiitettävää nostetta ainakin omasta mielestäni. Kaikille blogin kirjoittajille tulee hyvä mieli nähdä, että edes joku käy silloin tällöin lukaisemassa hengentuotteet.

Pikkusen.png
Näillä mennään tällä hetkellä

Oma ruotoni on nyt todella kipeä. Kaaduin puistoluisteluradalla murskehiekkaan, jota moottorikelkat olivat kuopaisseet parkkialueelta jäänpäälle. Jälleen kerran minut ja pääni pelasti hyvä kypärä. Hartiat ja selkä ilmoittavat nyt olemassaolostaan. Huominen aamu voi olla hiukkasen vaikea ja kivulias. En oikein tiedä enää, mitä tuolle luistelualueelle voisi tehdä?

Yksi vaihtoehto, jota luistelun vastustajat ovat ajaneet, on lakkauttaa se. Kävelijät ja kelkkailijat vähät välittävät, mitä aluetta käyttäville tapahtuu. Tänään oli samaan aikaan kaksi naista, joilla ei ollut kypärää. Kysyin heiltä, oliko heidän luistimiinsa sattunut jotakin. Kyllä oli, samoilla paikoin. Heidän hidas ja rauhallinen vauhtinsa olivat pelastaneet heidät. Myönsivät reitin olevan aika peloittavan ja huonon.

Suomi24:lla alkavat tämän päivityksen jälkeen oikeat riekkumiset. Ne limanuljaskat, jotka eivät uskalla kertoa vitutustaan kasvokkain, aloittavat varsinaisen riemuhuudon. Minä olen nyt, esittänyt julkisesti sellaisen mahdollisuuden, että puistoluistelualue voitaisiin lopettaa. Minä huomautan näitä limanuljaskoita siitä, että minä vasta mietin sellaista vaihtoehtoa.

Vaihtoehtoina voisin mainita, että estetään kelkkailijoiden kulku reitin ylitse. Reitille asetetaan kuvantamisvälineitä. Suomeksi kameravalvonta. Viimetalven aikana parhaimmat uskalikot paskansivat reitille. Ruomasianpuiston kohdalla olevaan mutkaan oli eräs kuukautiskierrosta kärsivä laskenut vetensä ja verensä. Kelpaisi sitä katsella youtubessa.

Avainsanat: vaaleillavalitut, suomi24, verkonhallinta, limanuljaska