Satunnaiset kuvat

Kuningastaimen

Uusimmat

Blogin arkisto

037 Mietteitä vapunpäivänä

Sunnuntai 1.5.2011 klo 15:34 - yrjöpoeka

Vaaleista on vierähtänyt aikaa ja kyselyjä on tullut, lopetinko blogin kirjoittamisen tähän? En lopeta, mutta ajatukset ovat siirtyneet tyhjäkäynnille. Olen tehnyt kiireettömästi kaikenlaisia hommia kotosalla ja käynyt välillä ajelemassa moottoripyörällä. Kaiken tämän syynä on vaalien jälkeinen tyhjyys tekemisessä. Nyt on aikaa ja on mietittävä, kuinka siirtyä ns. siviilitöihin. Luottamustehtäväni jatkuvat ennallaan maakunnantasolla ja monenlaista muuta pientä on siinä sivussa tehtävinäni.

Vaalituloksen pohtimisen olen tietoisesti siirtänyt kauemmaksi, jotta siihen saa enemmän näkökulmaa. Nyt on aika aloittaa se työ. Tänä päivänä tämä sähköinen verkko tuo kaiken vaaleihin liittyvän napinpainalluksella eteen. Oma vaalityöryhmäni odottaa vielä meidän yhteistä loppupalaveria. Siinä on tarkoitus käydä asioita läpi yhdessä ja katsoa mitä tehtiin oikein ja missä meillä on parannettavaa.

Kajaanin torilla oli tänään perussuomalaisilla Vapunavaus ja siinä oli mahdollisuus tavata äänestäjiäni. Jokainen odottaa Timo Soinilta tiukkuutta hallitusneuvotteluissa. Edellisen hallituksen tekemät sopimukset ja neuvottelut Suomen osuudesta Portugalille on laitettava kokonaan uusiksi. Sellaiseen hallitukseen ei perussuomalaisten pidä mennä, jossa maksumiehinä ovat Suomalaiset! Tämä viesti oli todella selkeä. Kataisen puheet voi heittää romukoppaan.

Äänestäjät pitävät todella tärkeänä sitä, että perussuomalaiset todella ovat muuta mieltä mitä vanhat puolueet! Tuloerojen kasvu on pystyttävä pysäyttämään tulevalla vaalikaudella. Tämä oli se toinen selkeä viesti tänään. Samat vaatimukset olivat esillä myös vaalien alla. Nyt niistä on pidettävä kiinni.

Viime viikon aikana olen saanut liikkuessani eri tehtävissä pitkin maakuntaa, tuntea kuinka tarkoin ihmiset ovat seuranneet eduskuntavaaleja. Olen saanut todella runsaasti tukea ja toivotuksia jatkaa politiikassa. Perussuomalaisia vaaleissa tukeneet odottavat nyt jo seuraavia kunnallisvaaleja. Niissä halutaan nähdä entistä vahvempi ja uudistusmielinen perussuomalainen kuntapuolue.

Tähän työhön sain tänäänkin paljon kannustusta. Olen sen jo itsekin todennut vaalien jälkimaininkien laannuttua Kainuun-piirin tärkeimmäksi tehtäväksi. Ehdokkaiden etsiminen alkaa nyt ja jos joku Kainuulainen lukijani tuntee tarvetta lähteä mukaan, niin ilmoittautumisia otetaan vastaan. Ohjaan ja neuvon mielelläni kaikkia innokkaita lukijoitani asiassa. Palautelaatikkoni odottaa viestejäsi!

Työ Kainuulaisten hyväksi jatkuu.

Toivotan kaikille lukijoilleni Hauskaa Vappua!

Avainsanat: tekemisenpuutettakoilmassa, vaalituloksenanalysointi, lupauksetonlunastettava, muutamieltä, uudistusmielinenkuntapuolue