Satunnaiset kuvat

Nainen elämässäni

Uusimmat

Blogin arkisto

015 Uhkakuvien luojat

Maanantai 15.1.2018 klo 10:35 - yrjöpoeka

Sosiaalisessa mediassa jokainen pääsee näkemään ja seuraamaan erilaisten ryhmien kautta päivittäjien sielunelämää. Pidempiaikaisessa tarkastelussa huomaa, kuinka osa ihmisistä päivittää vain ja ainoastaan erilaisten uhkakuvien luomista. Uskonnollisten ryhmien edustajilta tämä luonnistuu helposti. Maailmanloppu on melkein ovella, jos ei parannusta ole tehty. Onneksi uskonnolliset verkostot ovat erittäin sisäänlämpiäviä. Ne pysyttelevät ns. normaalin elämämenon ulkopuolella ja jakavat toisilleen raamatun lauseita sekä sodomaa ja gomorraa.

Viimeisten vuosien aikana meillä on kohkattu maahanmuutosta. Se on tuottanut uhkakuvia ja tuottaa edelleen. Sen varjossa ovat nousseet esille erilaiset pelleporukat marssimaan kaduille ja peloittelemaan maahanmuuttajia ja erityisesti erimieltä olevia. Poliittiset ryhmät ovat omaksuneet näiden ryhmien sanoman niin hyvin, että tänään uhkakuvien luomista jatkavat jopa presidenttiehdokkaat. Nyt ei riitä enää koti, uskonto ja isänmaa. Nyt luodaan uhkakuvia islamisteista, jotka raiskaavat naisemme ja katkovat kaulamme. Kehoitan lukijoiuta seuraamaan presidentinvaalien kampanjointia. Paavo Väyrynen kulkee jo nyt Laura Huhtasaaresta oikealla. Puistattavaa touhua.

Pahin ja suunnitelmallisin ryhmä ovat vihreät. Pidin tätä puoluetta hyvänäkin vaihtoehtona jähmettyneeseen puoluejärjestelmään. Some on paljastanut puolueesta sen, kuinka järjestelmällistä uhkakuvien luominen on. Yhtenä esimerkkinä nostan kaivosteollisuuden ja ydinvoiman. Puolueen sisällä on hyvin koulutettua väestöä ja he osaavat käyttää sosiaalista mediaa erittäin hyvin. Missä päin maatamme ja jopa naapurimaissakin aloitettava maankaivelu saa heidän ryhmänsä solut liikkeelle.

Jatkuvalla syötöllä nostetaan esille vain uhkakuvia ja kuvien luojilla on aivan samankaltainen ote kuin uskonnollisten hurmosliikkeiden edustajilla. Mitään hyvää ei maankaivelu tuota, pelkkää maailmanloppua ja vain heillä on oikea tieto. Ydinvoima saa samankaltaisen kohtelun. Taikasana uraani on näille yhtä kiihoittavaa kuin persuille ultraäänet. Uhkakuvien luominen näkymättömästä on aivan samankaltaista uskonnon kanssa. Kaikisissa postauksissa nämä uhkakuvat jaetaan eriryhmille ja julkiseen jakoon. Yhdet ja samat henkilöt pyörittävät kymmeniä eri ryhmiä ja yhdet ja samat käyvät tykkäämässä ja kommentoimassa jakoja.

Ydinvoimaa vastustetaan uraanin aiheuttamilla haitoilla ja vaihtoehdoksi tarjotaan aina uusiutuvaa energiaa. Aina nostetaan esille aurinko ja tuulivoima. Hupaisinta on ollut nyt nähdä, mitä nämä puheet oikein tarkoittavat. Suomessa on aloitettu merkittävä tuulivoiman kasvattaminen ja tuulipuistojen pystyttäminen. Vihreille ei riitä edes persujen ultraäänillä peloittelu. Vihreille vastustaminen tarkoittaa oman maiseman pilaantumista ja tuulivoimaa ei saa näkyä heidän neitseellisessä ympäristössään. Suorastaan naurettavaksi tilanne on mennyt eräässä naapurikunnassani.

Ensin vihreät tekevät esityksiä ja sitten vastustavat niitä heti. Vastustamiseen käytetään näkymättömiä voimia. Hurmosliikkeissä on tätä käytetty onnistuneesti ja nyt sen ovat omineet poliittiset ryhmät. Kaulat katkotaan, naiset raiskataan. Lepakot räjähtelevät ultraäänistä. Säteily tuhoaa kaiken. Tuulivoima pilaa maiseman.

Yksi on ainakin varmaa. Me kuolemme kaikki.

Avainsanat: maailmanlopunsaanamiehet, putkonenjalepakot, uusiutuvanenergiankäyttöönotto, maaninkavaarantuulipuisto