Satunnaiset kuvat

Silloin nuorena..

Uusimmat

Blogin arkisto

079 Kenttä liikkuu

Lauantai 10.10.2015 klo 23:59 - yrjöpoeka

Viime päivien huuto ja mekastus omassa puolueessani on lopulta herättänyt kenttäväen kunnolla. Kaikissa yhteydenotoissa minulta kysytään ja toisaalta vaaditaan, mitä tehdä puolueen hajoittajille. Vaatimuksena on ollut kaikilla oven avaaminen. Lopultakin kentän sietokyky on ylitetty. Tynkkysen operaatio nimen keräämisineen kääntyy nyt lopultakin itseään vastaan.

Nimilistoille on moni antanut nimensä varmasti hyvässä uskossa. Ymmärtämättä oikeasti mihin sitä nimeä oikeasti käytetään. Mukana on kuitenkin paljon niitä onnenonkijoita, jotka putkahtivat vaalien alla esille. Nyt nämä samat tuulen haistelijat joutuvat lopultakin pakkorakoon. Nimet ovat listalla. Listalla, jossa tosiasiallisesti vaaditaan perussuomalaisten vetäytymistä hallituksesta.

Vaaditaan kokousta, jolla ohitettaisiin puoluekokouksen antama valtakirja. Ohitettaisiin muutama kuukausi sitten puoluevaltuuston, eduskuntaryhmän ja puoluehallituksen yhteinen tahtotila lähteä mukaan kolmen puolueen hallitukseen. Tavoite oli selkeä ja se on sitä yhä. Nyt on ministereiden ja eduskuntaryhmän edettävä sen mukaisesti. Huutajat ja vaatijat on jätettävä kiehumaan omissa liemissään.

Jos jostakin asiasta pitää hävetä, niin yksi on todella paha. Kansanedustajan avustaja ja piirisihteeri värkkää tutkintapyyntöjä/rikosilmoituksia televisio ohjelmasta. Minua hävettää keskustella aiheesta ihmisten kanssa. Olen sanonut suoraan ja kiertelemättä, että joillakin meidän puolueemme jäsenillä ovat jääneet lääkkeet ottamatta.

Kaiken hyvän lisäksi aivan järkevinä pitämäni ihmiset linkittävät aiheesta kertovaa uutista ja uskovat ohjelmassa tapahtuneen vilunkia. MV-lehti (mitä vittua) jakaa tätä estottomasti ja syysmasennuksesta kärsivä väki hurraa sille. On sanottava, että ei hyvää päivää...

Tuntuu oudolta, että ihmisillä on kadonnut terve maalaisjärki netissä vyöryvien ihmeellisten tarinoiden edessä. Uskotaan sellaisiin juttuihin joissa ei ole päätä eikä häntää. Kaiken lisäksi tarinoita jaetaan heti, joita huomenna sitten hävetään. Olen nähnyt kommenttien katoavan viestiketjuista. Toisaalta voi olla, että nautintoaineilla tehtävällä lääkityksellä on oma osansa.

Kaikkein hulluinta tässä huuhaa-buumissa on se, että osa on todella tosissaan. Mikään ei käännä päätä ja huuto kovenee. Tulisi nyt kovat pakkaset. Loppuisi se huuto markkinoilla. Kintsahtaneissa kuteissa ei tarkene talvipakkasilla. Ainoastaan some lämmittää vauhkoontuneita mieliä. Samoin voivat kylmissään värjöttelijät etsiä kaikesta salaliittoja. Niistä voi sitten lämpimikseen tehtailla rikosilmoituksia.

Kuten joku muu aikaisemmin on asian ilmaissut: On ne aika velikultia!

Avainsanat: tynkkysenlista, maalaisjärki,