Satunnaiset kuvat

Päiväunienaika

Uusimmat

Blogin arkisto

161 Ilakoimista Turun haudoilla

Lauantai 19.8.2017 klo 17:10 - yrjöpoeka

Jokainen meistä on osannut odottaa, että myös Suomi voi joutua väkivaltaisen iskun kohteeksi. Tänään Lounais-Suomen poliisi ja KRP on vahvistanut tutkivansa terroristista iskua. Minä niinkuin moni muukin tuntee suurta surua tapahtuneesta. Haluan tämän välityksellä esittää osanottoni uhreille ja heidän omaisilleen. Ristin käteni rukoukseen.

Tunnen suurta surua siitä, että isku on kohdistunut erityisesti naisiin. Kaksi auttanutta miestä sai osansa veitsimiehen iskuista, mutta he selvisivät hengissä. Nämä kaksi ei suomalaista alkuperää olevaa miestä  uhrasi itsensä ja henkensä yrittäessään auttaa uhreja. Minulle ja monelle muulle he ovat todellisia sankareita.

Osasin eilen jo odottaa, että hyvin pian puhelimeeni tulvii ilkkuvia viestejä. Sitä ei kauan tarvinnut odottaa. Ensimmäinen viestittelijä oli Suomussalmen korvessa ikänsä asunut mies. Hän ei tule korvesta koskaan muuttamaan minnekään. Nyt hän ilakoi tapahtuneesta ja halusi tietää miltä nyt suvakista tuntuu. Tämä ressukka pelkäsi oman henkensä puolesta ja halusi nyt voimakkaita toimia ulkomaalaisten ajamiseksi maasta ulos. Muutoin he (neekerit ja islamilaiset) tappavat meidät kaikki.

Tätä samanlaista riittää nyt kaikkialla. Ulkomaalaisia vastustavat saivat nyt sen sytykkeen, jota he ovat kuola valuen odottaneet. Iskun tekijän osoittautuminen nyt Marokon kansalaiseksi ei muuta mitään. Uhreja auttaneiden maahanmuuttaja/muslimimiesten antama uhri ei heitä liikuta. Heidän mieleensä ei tule se, miksi ei yhtään kantasuomalaista ollut auttamassa naisuhreja. Johtuiko se ehkä siitä, että naisuhrit eivät olleet syntyperäisiä suomalaisia? Tämä ei ole faktaa, vaan oma oletukseni katsottuani viimeisimmän tiedoitustilanteen.

On jotenkin epätodellista, kuinka jotkut ovat nähneet vaivaa lähestyä minua, rivikansalaista ilkkuvilla ja ilakoivilla viesteillä. Voin tässä toistaa saman kuin kerroin aamunpäivityksessä facebookissa. Pitäkää tunkkinne! Toisten haudoilla riekkuminen ja sillä ilakoiminen osoittaa ihmisestä todella paljon. Tuollainen itsetyydytys ei ole normaalia. Samankaltaista riemua ja ilakointia näkee vain ISIS terroristien videoilla. Tämä yhteys on niin selvä, että tähän sopii yksi suomalainen sananlasku. Vakka kantensa valitsee.

Vielä hullumpaa on nähdä viestiketjuja, joissa ulkomailla elävä nuori suomalainen nainen aikoo kokoomuksen sijasta jatkossa äänestää perussuomalaisia. Kovana uskona hänellä tuntui olevan, että vain persut pystyvät estämään pakolaisaallot ja ajamaan tulleet ulkomaiset ulos. Takiaispuolueena he joutuvat vain huutamaan kostoa. Se ei häntä liikauta, että hän itse asustelee mamuna ulkomailla. Hän on siellä vapaaehtoisesti, pakolaiset tulevat pakon ajamina. Eivät he tule vapaaehtoisesti.

Tiedän sen, että turvapaikanhakijoiden joukossa on sellaista väkeä, että he ovat eläneet ase kädessä suurimman osan elämästään. Usea heistä on turtunut tappamiseen ja ihmishenki ei merkitse heille mitään. Luotan kuitenkin vielä omaan järjestelmäämme ja virkakuntaan siinä, että he seulovat ajan kuluessa joukosta ne, joista voi olla meille vaaraa. Kaikkia he eivät onnistu löytämään ja tällaista voi vielä tapahtua. Samaa koskee myös meidän omaa kantasuomalaista väestöä. Vaikeaa on tunnistaa tappaja joukostamme. Uskontokunta ei siinä auta.

Minä en kyllä huomaa mitään eroa islamin ja luterilaisen uskonnon välillä?

Avainsanat: terroristineniskuturussa, veitsimurhaaja, isiksenpropagandavideot, marokkolainenturvapaikanhakija, iskupehmeäänkohteeseen, suponuhkaarvio