Satunnaiset kuvat

Kuningastaimen

Uusimmat

Blogin arkisto

084 Puhtaalta pöydältä

Tiistai 15.6.2010 klo 20:09 - yrjöpoeka

Viikonlopun jälkeen on lehdistössä hehkutettu suuren puolueen lähtöä puhtaalta pöydältä. Voiko pöytä olla puhdas jos samat henkilöt vain eri tehtävissä, jatkavat puuhasteluaan? Ensi syksy on mielenkiintoista aikaa, silloin virkakoneisto omalta osaltaan aloittaa pöydän puhdistuksen.

Viikonlopun aikana kuulin mielenkiintoisen huhun, sen mukaan eräs Paltamon perussuomalaisten osaston jäsen on liittynyt Vuolijoella keskustan riveihin. Samainen henkilö pyrki väellä ja voimalla ehdokkaaksi myös perussuomalaisten puolelta Paltamon yrittäjä siivestä. Tätä tarinaa on mukava seurata tulevina viikkoina.

Maakuntahallitus matkalle Brysseliin, uutisoitiin eilen maakuntaradiossa ja tänään maakuntalehdessä, Kainuun Sanomissa. Aika köykäisillä eväillä on maakuntahallitus suunnittelemassa retkeä, melkein jokainen heistä on jo käynyt Brysselissä aikaisemmin. Europarlamentin jäsenet ovat kutsuneet vuosittain porukkaa tutustumaan parlamenttiin ja ei siellä mitään uutta ole maakunta hallituksen porukalle. Perussuomalaisten maakuntavaltuutettujen ryhmä teki asiasta tiedotteen, jossa paheksuimme nelipäiväistä lomamatkaa. 1200 euroa päältä on kova summa, kun samaan aikaan nipistetään pienemmistäkin asioista. Maakuntalehden paperi versiossa uutiset olivat somasti peräkkäin ja siitä on lukijan helppo tehdä omia päätelmiään.

Selkä on taasen tänään todella kipeä ja iskias hermo säteilee jalkaan tulisia säkeneitä. Istuminen paikallaan on myrkkyä, pieni liike ja kävely auttavat asiassa eniten. Valitettavasti huomenna saan istua koko päivän, mutta sitä saa mitä tilaa, on veljeni sanonta asiaan.

Avainsanat: puhtaaltapöydältä, lautakasa, rovaniemenkelkkatehdas, matkallebrysseliin, kainuunperussuomalaistenmaakuntavaltuutetut