Satunnaiset kuvat

Silloin nuorena

Uusimmat

Blogin arkisto

114 Syyspäivä kotona

Sunnuntai 5.9.2010 klo 22:21 - yrjöpoeka

 

 

Viikonloppu tuntui todella lyhyeltä ja sunnuntai meni rästiin jääneitä hommia tehden. Viikonlopun kylmät säät tekevät oikkujaan, minuun ne eivät vaikuttaneet, mutta vaimoni saa näköjään syysflunssan. Seuraava viikonloppu on yhdessä oloa poikani ja vaimoni kanssa. Saa tehdä niitä asioita, joita aina ennekin on tehnyt. Erityisen tärkeää on yhdessä olo ja sen tuomat muistot.

Aurinko on paistanut koko päivän ja lämpötila nousi jopa yli 10 asteen! Viinimarjat on nyt poimittu ja tulevina päivinä pitää poimia myös puolukoita talvea varten. Karpaloitten poiminta menee vielä myöhäisempään ajankohtaan ja sitten sormia palelee.

Palautetta on tullut markkinoiden ansiosta ja se palaute on ollut hyvää. Kiitos kaikesta tuesta, se tulee todella tarpeeseen ja se auttaa jaksamaan tulevina kuukausina. Jaksaminen jatkuu heti huomenna, Puolangan syysmarkkinat odottavat. Usea on ehdotellut jonkinlaista menokalenteria ja avasin uuden sivun sitä varten. Menoja on ollut viime Vapusta alkaen ja tuntemattoman eduskuntavaaliehdokkaan tie on todella kivinen. Perussuomalaisilla ehdokkailla julkisuus kynnyksen ylittäminen on todella vaikeata, medialla on maan tapana vaieta kaikesta perussuomalaisia koskevista asioista. Yksi poikkeus vahvistanee säännön, jos jotakin kielteistä löytyy vaikka takasukupolvilta, niistä ne nostavat mahtavan metelin. Vallassa olevat mahtipuolueet ovat saaneet mediasta hyvän sylikoiran. Mahtavat rahavirrat siirtyvät lehtitalojen kassoihin vaalien aikoihin ja siksi ei media pure ruokkivaa kättä. Perussuomalaisilta ei löydy tuppilautoja ja kehittyviä maakuntia rahoineen. Luotan kuitenkin siihen, että vanhan mallin mukaan tehty vaalityö voi kantaa hedelmää myös tietokoneaikana. Vaalityö on tehtävä ihmisten parissa, aivan kuten Eino Poutiainen aikoinaan teki.

Lyhytkin päivä loppuu aina johonkin hyvään ja nyt se on edessä, saan nukahtaa vaimoni viereen!

Avainsanat: lyhytviikonloppu, syyssää, varautuminentalveen, marjojenpoiminta, tuppilautamedia, mediaeipureruokkivaakättä, valtapuolueidenpuudeli, einopoutiainen, tunturimopo, rakastetunsyli