Satunnaiset kuvat

Ytimennävertäjälle purtavaa

Uusimmat

Blogin arkisto

059 Perussuomalainen päivä

Keskiviikko 21.4.2010 klo 14:02 - yrjöpoeka

Huonosti nukutun yön jälkeen, oli todella mukava lähteä hiihtelemään pitkin suoalueita. Hanki oli todella kova ja pahimmat tulvavedet olivat laskeneet soilta. Kurkia, joutsenia ja hanhia näkyi sulapaikoissa. Yöllä oli pakkasta -7 astetta ja suuri osa sulapaikoista oli jäätynyt uudestaan. Töyhtöhyypät ja suokukot pitivät keväistä soidintaan, mutta soitten normaali valtias teeri puuttui kokonaan. Metsälintujen kato on todella totaalinen ja nyt olisi aika rauhoittaa kanta metsästykseltä. Se on taas toinen tarina ja kertojat aivan muita,

Muutaman tunnin luistelu aurinkoisessa kevät säässä sai veret kiertämään. Hiilijalanjälkeni oli todella pieni aamun liikunnassa ja sen takia aloitin rantteella halkojen teon. Halkojen teko on nyt pekkarointia, mikäli uskomme uutisia ja miksemme uskoisi!

Pesin eilen autoni ja nyt sen päällä on kerros jotakin töhnää ja veikkaan islannin nokea? Läntiset ilmavirtaukset tuovat hyvää metsänparannus lannoitetta ja aivan ilmaiseksi. Uutisissa kerrotaan, että kohta saasteita riittää taas entiseen malliin. Lentoliikenne on viriämässä uudelleen, toivottavasti liikoja riskejä eivät lentoyhtiöt ota!

Olen saanut paljon palautetta kirjoituksistani, joillekin ne ovat verenpaineen nostoa. Kannustavia viestejä on kuitenkin valtaosa, otan kirjoitusaiheet vastaan ja katson milloin sanat alkavat löytymään. Aselaki, asevelvollisuus ja suurimpana mielenkiinnon kohteena näyttää olevan suhtautumiseni Natoon. Metsästäjänä, aseharrastajana ja reservinupseerina ja virkaurani rajavartiolaitoksessa tehneenä, joitakin ajatuksia asioista on.

Verenpaineen nostatusta aion jatkossakin harrastaa myös perussuomalaisten joukossa. En ymmärrä muutamien ajatuksia piirien säännöistä ja tehdyistä sopimuksista? Yhteisesti sovitut asiat ovat sitovia ja yksityishenkilöiden puuhastelu muitten seläntakana on vastuutonta! Puolueen johto on tehnyt tiettäväksi sen, että vaalit voimme hävitä vain itse! Perussuomalaisten Oulun- ja Kainuun piiri ovat tehneet sopimuksen, että vaaliliittoja ei tehdä ja vaaleihin mennään täydellä listalla. Osastot tekevät omia ehdotuksiaan ehdokkaista piireille ja piiri tekee päätökset valinnoista ja siitä suoritetaanko jäsenvaali. Asiat tehdään piiritoimikunnan päätösten pohjalta, yksittäinen puuhastelu esimerkiksi sitoutumattomien kanssa on piirin sääntöjen ja sopimusten halveksimista.

Perussuomalainen päivä jatkuu siivouksella ja saunan lämmityksellä iltapuhteella. Sitä ennen käytän vaimoni keväisellä kävelyretkellä, siinä oma verenpaineeni laskee normaalille perussuomalaiselle tasolle!

Avainsanat: muutolinnuttulevat, metsälinukato, keväthanget, tulivuorentuhka, tukiuusiutuvalleenergialle, suhtautumiseninatoon, verenpaineennousu, perussuomalaisenpuolueensäännöt, puolueensääntöjenrikkominen, keväinenkävelyretki