Satunnaiset kuvat

Syysmyrskyn satoa

Uusimmat

Blogin arkisto

064 Koti hommia

Keskiviikko 28.4.2010 klo 22:04 - yrjöpoeka

Tänään sain pilkkeet tehtyä ja muutamia muitakin rästissä olevia kotihommia. Mukava pakkasaamu teki työskentelystä mukavaa puuhaa, muuttolinnut pitivät mekkalaa syöttöpaikalla taukomusiikiksi.

Politiikan saralla on ollut vuorossa todella hiljainen päivä, vain pari puhelua. Mukava tehdä kotitöitä aivan hiljaisuudessa ja odotella vaimon tuloa töistä. Kevät edistyy tosi hitaasti kovan pakkasen takia, hanki kesti vielä iltapäivällä kävellä. Toivottavasti loppuviikon vesisateet hieman edistävät asiaa.

Vappuna on tiedossa reissu Kajaaniin Raatihuoneentorille, siellä on joukkomme koossa ja esittäydymme toriyleisölle. Juttu asiasta tuolla PerusS osiossa.

Nyt on vuorossa paras hetki, pääsen nukkumaan vaimoni viereen.

Vielä paukahti uutisissa sellainen juttu eteen, että sitä oli suorastaan pakko alkaa kommentoida. Uudesta aselaista on väännetty kättä ja siitä on asianosainen ministeri sössöttänyt sitä ja tätä. Nyt asiantuntijan lausunto on päässyt julkisuuteen ja se kertoo millaiseen poliisivaltioon meitä ollaan viemässä. Lakia sorvatessa on kerrottu julkisuudessa täysin vääristeltyjä asioita kansalaisten perusoikeuksista. Yksi tärkeimmistä on tuo yhdistymisvapaus, johon lakiesitys suoraan puuttui. Tähän asiaan uskon monen muun asiaan enemmän perehtyneen takertuvan lähipäivinä. Olisi todella aika pohtia kuka toimii yhdessä tärkeimmistä ministerin viroista, sukupuolesta en ala tässä vaiheessa kirjoittamaan mitään. Kukkahatuista voisin jotakin sanoa…

Avainsanat: kotionparas, keväänedistyminen, mikäonihmisellehyväksi, uusiaselaki, sisäministeriholmlund, poliisivaltio, yhdistymisvapaus, kukkahattu