Satunnaiset kuvat

Hetki Tenolla

Uusimmat

Blogin arkisto

110 Yksin kotona

Torstai 26.8.2010 klo 22:09 - yrjöpoeka

 

 

Tänään on talo todella hiljainen ja todella tuntee olevansa yksin kotona. Onneksi sain hetki sitten jutella vaimoni kanssa, vaikka välimatkaa on nyt paljon ja ikävää pukkaa.

Päivä on ollut joutilas, olen laitellut varusteita kuntoon syksyn viimeistä Kuusingin kalastusreissuani varten. Todella syksyinen ja sateinen keli on vallinnut koko päivän. Ensi yönä menee pakkasen puolelle, keli on tyyntymässä ja ilma kajastuu. Muutama tovi sitten ihmiset päivittelivät kuumuutta, Mtv3 Pekka Pouta sanoi eilen asiasta hyvin. Hänen mukaansa yli 20 asteen lämpötiloja voidaan odotella vasta ensi kesänä!

Huomenna ovat tiedossa harjannostajaiset Ämmänsaaressa. Sitä ennen saan käydä tutustumassa uuteen vammaispalvelukeskukseen, asumisen uusia tuulia lopultakin tänne ylävesille. Toivottavasti samalla uusiutuu myös koko vammaispalvelu ajattelu? Samaan paikkaan kaiken sijoittaminen on toisaalta hyvä asia, mutta siinä piilee myös omat vaaransa. Pystyykö järjestelmä ja henkilöstö uusiutumaan uusia tarpeita vastaavasti? Toivottavasti pystyy ja sen uusiutumisen takeeksi sinne pitää saada kokonaan uutta henkilöstöä. Henkilöstön kierto työpisteestä toiseen muutaman vuoden välein olisi erityisesti minun toivelistallani! Uusien asuntojen lisäksi asukkaat tulevat tarvitsemaan myös henkilökohtaisia avustajia, jotta heitä ei bunkkeroitaisi samaan kerrostaloon loppuiäksi.

Viikonloppuna on tiedossa kohtuullisen kylmiä kelejä Taivalkosken torin alueella. Vaalikiertueet jatkuvat ja joka viikonlopuksi alkaa olla tiedossa menoja. Toreilla on tiedossa tutut jutut, vaalirahoituksen ja korruption aiheita piisaa. Merisalo on hyvässä vireessä ja muut joutuvat nyt miettimään, keneltä rahaa viime vaaleissa otettiinkaan.

Nyt jatkan hyvän elokuvan parissa ja toivotan rakkaalleni hyvää yötä siellä jossakin.

Avainsanat: yksinkotona, minullaonikävä, kaudenpäätäjäiset, kehitysvammapalvelutsuomussalmella, vammaispalvelukeskus, vaalirahoitussotkujatkuu, vankkuritliikkuvat