Satunnaiset kuvat

Syysaamu

Uusimmat

Blogin arkisto

087 Vapaata, muutama päivä

Tiistai 22.6.2010 klo 18:19 - yrjöpoeka

Nyt on tiedossa muutama päivä vapaata ja vuorossa on jo tänä iltana Kuusinkinjoki. Vaikka varsinainen oikea juhannus ehtii jo mennä, viikonlopun olen totutusti joella. Nyt on vieläpä erityinen juhannus, saamme vaimoni kanssa viettää viikonlopun kahdestaan joella. Edellisestä kerrasta kahdestaan on aikaa, taisi olla 1977. Silloin olin minäkin vielä nuori poikanen, nyt kokemus harmaannuttaa.

Juhannuksen jälkeen on vielä ennen kesätaukoa vuorossa yksi virallinen kokous. Sitten on muutama päivä tiedossa Kajaanin torikadulla, siellä on perussuomalaisilla oma teltta. Tervetuloa juttusille! Tänään oli tässä lehdessä oikein hyvä juttu Kainuun perussuomalaisista.

Toivotan kaikille oikein hyvää Juhannusta! Vesillä varoen ja tulta saa todennäköisesti pitää näillä korkeuksilla reilusti. Luvassa on oikein kostea Juhannus!

Avainsanat: mittumaari, juhannus, kuinsilloinennen, harmaatpantterit

086 Juhannus, milloin..?

Maanantai 21.6.2010 klo 21:53 - yrjöpoeka

Kansa odottaa juhannusta, mutta oikea juhannus on pian mennyt ja aloitamme juhlan väärään aikaan. Melkein olisi yksi ja sama pitää juhannus tammikuulla, silloin se ei häiritsisi kirkkoa, eikä työmarkkinajärjestöjä. Joulu on samalla tavalla siirretty ja sen voisi tuoda sitten kesäaikaan vietettäväksi. Ärsyttävää..

Viimekertaisesta kirjoituksestani olen saanut palautetta sen takia, että yleistän asioita liikaa. Se voi pitää paikkansa, mutta nimenomaan tuosta siirtolaisparlamentista puhuttaessa sen vetäjät ovat niitä jotka yleistävät kaiken. Maahanmuuttajissa on suurin osa aivan tavallisia ihmisiä, mutta heidän niin sanotut puhemiehet ja naiset haluavat kaikkien nimissä syyllistää alkuperäisväestöä. Kaikenlainen kritiikki joka suuntautuu maahanmuuttaja väestöä kohtaan, leimataan rasismiksi. Sama ilmiö on valitettavan yleinen myös muualla maailmassa. Ääripään ihmisiä löytyy kaikista kansanryhmistä, niin maahanmuuttajista kuin kantaväestöstäkin.

Tänään oli vuorossa tiedotustilaisuus Kajaanissa. Eduskuntavaaleihin liittyen julkaisimme Perussuomalaisten Kainuun piirin vaaliohjelman. Suoritin maakunta ajelun moottoripyörällä ja sää oli todella hyvä. Päivän aikana sain jututtaa useita vaaleista kiinnostuneita ihmisiä ja erityisesti pyöräilyliivini saavat ihmiset hyvälle tuulelle. Voi olla, että kesällä ja aurinkoisella ilmallakin on oma osansa ihmisten hyväntuulisuuteen. :)

Televisio on esittänyt juuri minikaivurin matkaa Hangosta Kuusamoon. Televisio toi hyvin esille ihmisten hyväntuulisuuden ja erityisesti sosiaalisen median voiman. Samankaltaisen luovan hulluuden ihmiset löytävät toisensa välittömästi. Oli todella hyvä tarina tavallisista suomalaisista, aurinkoisella matkalla Hangosta Kuusamoon. Matkan pitäisi päättyä Kuusamoon 29.6, torilla voi olla todellinen tungos. Pidän peukkuja tälle touhulle, se tuo hyvää mieltä kaikkialle!

Avainsanat: mittumaari, väärinkirjoitettu, maahanmuuttokeskustelu, kansanryhmä, kantaväestö, politiikka, perussuomalaisuus, vaaliohjelma, minikaivuri, hangostakuusamoon, hyväntuulenkaivuri, luovahulluus, sosiaallinemedia