Satunnaiset kuvat

teno 3-8.72007 073

Uusimmat

Blogin arkisto

034 Se on siinä!

Lauantai 16.4.2011 klo 21:23 - yrjöpoeka

Vaalikiertue on nyt lopussa. Kajaanin Kauppakadulla kävi kuhina, kun väki kävi tutustumassa minun vaalityöryhmääni. Samalla sain todella paljon onnitteluja hyvästä vaalikampanjasta. Vaalipäällikköni Janne Suutari oli tänään todella elementissään. Viimeinen tempauksemme tehtiin tarkan suunnitelman mukaan ja se oli todella onnistunut. 9 hengen tiimimme sai aikaan yleisöryntäyksen ja paikalliset kauppiaat käyttivät tilaisuuden hyväkseen. Urheiluliikkeen polkupyörät tulivat vauhdilla ulos ja kauppa kävi.

Makkara teki kauppansa ja samalla saimme aivan kaiken vaalimateriaalin äänestäjien mukaan. Pitkä vaativa kiertue on takana. Nyt kaikki on äänestäjien käsissä. Vaalipäällikölle ja tiimille on annettava suuri kiitos jo nyt. Olemme kasvaneet yhdessä ja tutustuneet toisiimme, huomenna on hyvä nähdä yhdessä mihin tekemämme työ riittää. Toivottavasti tiimi nukkuu nyt yön hyvin. Huomenna jatkamme muisteluja ja katselemme kiertueen aikana otettuja kuvia.

Sain tänään vastailla todella monelle, mitä kaikkea olen elämäni aikana tehnyt. Usea oli tutustunut elämääni sivustoni kautta ja osa oli saanut tietonsa vaalilehdestäni. Mukana oli myös niitä, jotka ovat tukeneet minua alusta asti.

Olimme suunnitelleet päätöspäivän ohjelman vaalipäällikön kanssa kuukausi aikaisemmin. Teimme päivän ohjelman mukaan ja päätimme kiertueen yhteiseen ruokailuun.

Aamu oli hieman ankea, koska maantie oli märkä ja rapainen. Kiiltävä moottoripyöräni oli surkean näköinen. Ei ole enää. Nyt puleerattu menopeli odottelee huomista.

Aamulla kuntoillaan ja äänestetään. Se on siinä!

Avainsanat: vaalikiertueenpäätös, innovaatiotratkaisevat, tulosonäänestäjienkäsissä, moottoripyöräonmoottoripyörä