Satunnaiset kuvat

Kesä ja virtaava vesi

Uusimmat

Blogin arkisto

023 Roskasakki työleireille

Tiistai 16.2.2016 klo 10:41 - yrjöpoeka

Olen useasti kirjoittanut aiheesta ja varoitellut, että tällä menolla me saamme pian korjata pakolaisten tai turvapaikanhakijoiden jäänteitä raunioista. Se päivä on entistä lähempänä ja samankaltaisia oireita on jo esiintynyt kotimaakuntani sisällä. Poliittisten puolueitten munattomuus ääriliikkeiden suitsimisessa johtaa meidät kaikki tuhon tielle. Näyttää siltä, etteivät politiikot oikeasti usko sellaista tapahtuvan.

Tekemällä googlella haun selviää hyvin nopeasti, että nyt on kysymys vain ajasta. Roskasakki on saanut julkisuudesta sellaista puhtia, että murhapoltto on pian lehdissä. Aivan ensimmäiseksi kaikenmaailman dosentit kertoisivat kyseessä olevan yksittäisen tapahtuman. Mikään ei ole enää yksittäinen tapahtuma. Roskaväki metelöi sosiaalisessa mediassa ja juhlii näitä epäonnistuneita yrityksiä.

Meillä on oma salainen poliisimme ja myös normaali poliisi tutkii sosiaalisen median ilmiöitä. Kukaan ei näytä tunnistavan ajan merkkejä. Muualla Euroopassa sama ilmiö on huomattavasti rajumpaa. Roskasakki velloo kaduilla ja huutaa verta. Tämä ilmiö on nähty aiemminkin. Se ei johtanut mihinkään hyvään. Muistomerkkejä on pystyssä pitkin Eurooppaa.

Ajan merkkeihin kuuluu myös, että jokapuolella varustaudutaan sotaan. Mitä muuta voi merkitä asevoimien kasvu kaikkialla ja asevoimien varaukseton ihailu. Eniten sitä ihailua julistaa juuri tuo roskasakki. Valtio liput esillä julistetaan isänmaallisuutta. Isiemme ansiosta tämä sakki saa ilmaista leipää. Nyt roskasakki julistaa, ettei sitä ilmaista leipää saa jakaa kaikille.

Kevät on pian käsillä ja naapurimme Venäjä voi aloittaa maamme täyttämisen. Venäjän talous on kriisissä ja sen teollisuus vaikeuksissa. Siellä on miljoonia halpatyöläisiä, joiden työt loppuvat tai ovat jo päättyneet. Venäjä haluaa sen väestön ulos omasta maasta. Se ei halua, eikä edes pysty huolehtimaan ulkomaalaisista. Suomea ja Eurooppaa kiristäessään naapurimme, omien sanojensa mukaan, ei voi mitenkään estää ihmisten kulkua kohti Suomea.

Tästä syystä meillä ei ole enää aikaa odotella roskasakin vihanlietsontaa. Mikäli tämä meno jatkuu, maamme on vaarassa. Maamme hallitus on itse tekemässä lakeja, joilla selkeästi rajoitetaan sekä omien, että ulkomaalaisten oikeuksia. Hallituksen on pikaisesti polkaistava jalkeille laki, jolla mahdollistetaan vihanlietsojien säilöönotto. Tällä rauhoitettaisiin tavallisia tolkun kansalaisia. Yhteiskuntarauhan turvaamiseksi säilöönottoa pitäisi jatkaa niin kauan, että pahin hurmoshenki maasta on talttunut. Heidät on laitettava sellaisille työleirille, jossa jokapäiväinen leipä on hankittava omalla työllä. Tämä on kovaa tekstiä, mutta ajat ovat myös nyt erittäin kriittiset.

Palveltuani isänmaata Suomen itäisellä rajalla vuosikymmeniä koen, että minulla on oikeus ja velvollisuus puolustaa laillista menoa. Sitä yhteiskuntaa, jonka rakensivat sodankokeneet sukupolvet. Sitä meidän on puolustettava.

Suomalaiseen elämänmenoon kuuluu, että tiukoista ajoista huolimatta vieraita kohdellaan hyvin. Suomalaiseen yhteiskuntarauhaan eivät kuulu polttopulloja heittelevät roskasakit.

Avainsanat: murhapoltto, ilotulitusrakettivastaanottokeskukseen, venäjävarustautuusotaan, työvapauttaa