Satunnaiset kuvat

Kuusinki keväällä

Uusimmat

Blogin arkisto

087 Ei hyvää päivää

Tiistai 12.7.2016 klo 10:07 - yrjöpoeka

Ei voi muuta sanoa, kun seuraa sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua. Erityisesti kirjoitukset Mustan Barbaarin juttuun liittyen. Oman (vielä) puolueeni kansanedustaja Leena Meri otti asiaan julkisesti kantaa ja kehoitti Mustaa Barbaaria (James Nikanderia) menemään takaisin kotimaahansa. Kiihkoltaan hän ei lukenut tarinoita kunnolla, koska Musta Barbaari on syntynyt Suomessa ja on suomalainen.

Tajuttuaan erehdyksensä hän aloitti selittelyn. Hän kertoi tarkoittaneensa kaikkia ulkomaalaisia yleensä. Voi hyvää päivää! Voiko kansanedustaja ja varatuomari tuntea Suomen lait näin huonosti? Suomessa asuvat, syntyneet ja muuttaneet ulkomaalaiset ovat yhdenvertaisessa asemassa suomalaisten kanssa. En todella tuntenut tätä kansanedustajaa ennen. Nyt tunnen näiden kirjoitusten ja kannanottojen jälkeen. En edusta hänen kantojaan ja tuomitsen ne täysin.

Jotta kaikki paska olisi yhdessä ja samassa paikassa, toinen kansanedustaja Laura Huhtasaari on lisännyt löylyä samasta aiheesta. Lisäyksenä hän aloitti myös Pride-paraatien kammoksunnan. Lisää paskaa riitti, kun kansanedustaja Mika Raatikainen jatkoi julkista kammoaan seksuaalisia vähemmistöjä vastaan. Poliisina toiminut Raatikainen, samoin kuin Meri, antavat kyllä kammottavat kasvot puolueelle ja myös poliisvoimille. Minusta olisi aika sisäministeriössä tutkia, voivatko he jatkossa toimia poliisivoimissa? Vai edustavatko he kannaotoillaan poliisivoimia noin yleensäkin?

Tämän vaalikauden jälkeen on ainakin minulle selvää, etteivät nämä koskaan tule uudelleen valituiksi. Heidän lausuntonsa ja jatkuvat ulostulemisensa leimaavat kaikki perussuomalaiset kansanedustajat. He jotka tekevät kansanedustajan työtä kuten kuuluu, joutuvat sijaiskärsijöiksi. Mutta heille kuuluu myös vastuu siitä, että nämä samat kasvot pilaavat puolueen ja eduskuntaryhmän maineen. Eduskuntaryhmä ja puoluehallitus hyväksyvät hiljaisuudellaan näiden sankareiden mesomisen kansalaisia kohtaan.

Jotta kaaos olisi täydellinen, niin Yle julkaisi tänään 12.7 kyselynsä perussuomalaisille kansanedustajille. YLE kysyi, tulisiko heidän mielestään järjestää kansanäänestys EU-jäsenyydestä ja rahaliitosta. Enemmistö kyselyyn vastanneista kannatti kansanäänestystä. Minä en kannata! Kansa on kerran aiheesta äänestänyt ja minulle se riittää. Suomi on niin pitkään ollut mukana, että nyt se tulisi meille kalliiksi. Eikö meille riitä Englannin esimerkki? Hieman elpyvä taloutemme saa maksaa Brexitin jälkilaskua. Lama jatkuu ja pelleily myös.

Tämänkaltainen paskan levittäminen syö nyt tämän kesän aikana viimeisenkin uskottavuuden puolueeltamme. Miten voitte tällaisen jälkeen uskoa, että puolue saa kunnallisvaaleihin uskottavia ehdokkaita? Näitä edellämainitun kaltaisia koheltajia varmasti löytyy, mutta hätä ei tämänkaltaisilla häviä. Uskottavuus kylläkin.

En minä voi olla mukana häpäisemässä kansanvaltaamme ja säädettyjä lakeja. Ihmisoikeuksista puhumattakaan. Häpeän sitä, että puolueemme on muuttunut näiden ansiosta sekavaksi ja suvaitsemattomaksi. Julkikuvassa näkyvät vain nämä ääliömäiset örveltäjät. Olisivat edes humalassa, mutta ei.

Ei hyvää päivää...

Avainsanat: mustabarbaari, varatuomarileenameri