Satunnaiset kuvat

Herrat 47cm ja 50cm

Uusimmat

Blogin arkisto

081 Muumit hukassa

Keskiviikko 14.10.2015 klo 19:34 - yrjöpoeka

Muuhun loppupäätelmään ei voi tulla, kun seuraa uutisia eri pakolaiskeskustelujen tiimoilta. Ne muumit ovat hukassa osalta kotisuomalaisia. Pelkoa on markkinoitu nyt useita viikkoja tehokkaasti. Osa meistä pelkää kaikkea mahdollista, mikä liittyy ulkomaalaisiin. Eniten pelätään sitä, mitä pelkoja oma mielikuvitus tuottaa.

Joutilailla tuntuu olevan aikaa, se on sanottava. Televisiota myöten media syöksyy uutisoimaan suomalaisten miesten pelkoja. Varmaa on suuri asia niille, joita todella pelottaa. Itse koen erittäin suurta myötähäpeää seuratessani kuvia aiheesta. Vielä enemmän hävettää kaikkien suomalaisten miesten puolesta. Puhun nyt näistä urhoista, jotka perustavat katupartioita takaamaan suomalaisten naisten turvallisuus.

Valkoihoiselta kantasuomalaiselta impyeltä ei toki ole muistettu kysyä, tarvitsevatko he näiltä miehiltä jotakin suojelua. Toki heillä on tarve suojella myös meidän lapsiamme kaikelta mahdolliselta. Raiskaajia nähdään mielikuvissa siinä määrin, etteivät he enää unta saa. Kävellään ympyrää turvapaikan ympärillä. Halutaan pitää omat turvassa turvapaikkaan saapuneilta pakolaisilta. Tänne saapuneet ovat turvassa oman maansa sotajoukoilta. Ovatko he turvassa meidän omilta koheltajiltamme?

Itsestä tuntuu tämä tilanne jotenkin absurdilta. Sotaa ja tuhoa paenneet pakolaiset saapuvat turvapaikkaan. Mikä on turvapaikan käsite? Millaisena me käsitämme turvapaikan? Ovatko pakolaiskeskukset heille turvallisia? Mitä tapahtuu sinä iltana, kun he haluavat ulkoilla turvallisena koetussa ympäristössä?

Mitä nämä turvapartiot tekevät, kun ulkoilemaan lähtee 50-100 miestä? Käyttäytyvätkö he ystävällisesti turvapaikassa olevia kohtaan? Nämä kotisuomalaiset kouhot eivät sitä todennäköisesti osaa. Muutama harkitsematon vihamielinen sana ja sen jälkeen voi taas sanoa. Saat mitä tilaat.

Suomalaisen virkakoneiston olisi heti katkaistava tämä uskottelu näkymättömästä uhasta. Jokainen joka lähtee näihin mukaan, pitäisi laittaa heti putkaan. Tämä touhu johtaa lopulta siihen, etteivät kansalaiset enää lopulta usko meidän omaan poliisiin. Nyt haikaillaan turvallisuutta ylläpitämään kansalaisten villejä järjestyspartioita. Tämä on lopetettava heti. Muutoin saamme kohta muutakin, kuin mitä nämä kouhot ovat tilanneet.

Suomi on turvallinen maa. Minä luotan meidän oman poliisin kykyyn hoitaa ongelmat, mikäli niitä tulee. Tarvittaessa poliisi saa virka-apua rajavartiostolta, tullilta ja puolustusvoimilta. Ja tämän pitää riittää meille kaikille!

Suomen hallituksen on puututtava tähän välittömästi. On kerrottava kansalaisille selkokielellä, ettei meillä ole mitään turvallisuusvajetta. Kerrottava selkeästi, ettei Suomen valtio suvaitse mitään omia turvapartioita. Meillä on vaaleilla valittu hallitus ja olemme oikeusvaltio, jolla on omat lailliset turvallisuusviranomaiset.

Ei mulla nyt muuta!

Avainsanat: muumithukassa, katupartio, näkymätönuhka