Satunnaiset kuvat

1964-1965

Uusimmat

Blogin arkisto

006 Myrkkyä suonissa

Maanantai 11.1.2016 klo 10:01 - yrjöpoeka

Mennyt vuosi oli myrkyllinen vuosi. Ihmiset omassa poliittisessa liikkeessä saivat sellaisen myrkyn suoniinsa, että se johti osaltani monenlaisiin toimenpiteisiin. Aikuiset ihmiset muuttuivat vihaa uhkuviksi ja kaunapuheita lietsoviksi oudoiksi olioiksi. Yhtäaikaa tämä joukko sai suoniinsa lisämyrkyn, joka tulee jatkossa aiheuttamaan kaaoksen. Muukalaiskammon.

Tutkijat kehoittavat siivoamaan lähipiiristä ne, joilla on jatkuva negatiivisuus päällä. Minä olen tehnyt työtä käskettyä. Ulkoistin kaikki kylväjät ja heidän tehtävänsä on nyt etsiä uusia negatiivisuuden siirtokohteita. Eli ihmisiä. Myrkyn keittäjät toimivat aluksi kohtuullisen sivistyneesti. Kun kohteen luottamus on saavutettu, aloitetaan keitoksen saostaminen. Lopputuloksena taas yksi ihminen jää ihmettelemään ja kummastelemaan. Mikä ihmisiä oikein vaivaa?

Negatiivisuus ja syyllisten etsiminen suomalaisen uroiden pelkoihin jatkuu. Nyt facebookissa ilmoitellaan, että yhdellä jos toisella paikkakunnalla, ollaan perustamassa pelokkaitten negatiivisten miesten kerhoja. Kerhojen toiminta suuntautuu kaduille ja erilaisten ihmisten seuraamiseen. Kerhojen perustamista puolustellaan omilla peloilla. Syyllisen he ovat jo nimenneet.

Uskomaton on se äijä energia joka tähän suuntautuu. Huvittavinta on, että nyt myös naisia ilmaantuu puolustamaan miesten oikeutta pelätä naistensa puolesta. Ulkomaalaisia miehiä vastaan. Suomalaisten naisten olisi ollut syytä perustaa kerhoja naisten puolesta jo kauan sitten. Suomalainen mies on se jota on syytä pelätä. Todennäköisyys sille naisiin kohdistuvalle uhalle, tulee näistä pelokkaista miehistä.

Sitä mukaa mitä olen negatiivisuutta siivonnut pois, olen kaksin verroin saanut positiivisuutena takaisin. Tämän vuoden olen pyhittänyt sille, että etsin positiivisuutta ihmisistä ja asioista. Yritän tehdä ja puhua asioita siten, että sen vaikutukset ympäristössä koetaan myönteisinä. Kaikkein tärkeimpänä koen sen, että läheiseni voivat hyvin.

Hyvää oloa ja positiivisuutta löydän myös kuntoilusta. Moottorini on palautunut siinä määrin, että se antaa mahdollisuuden kuntoiluun. Fyysinen kunto ei ole itsetarkoitus. Se mahdollistaa jaksamisen epämiellyttävässäkin ilmapiirissä. Oman terveyden kannalta kuntoilu tuottaa pelkkää positiivisuutta.

Pahan myrkyn vastavoimana käytän kirjoittamista. Ulkoistamani ihmiset ovat kokeneet kirjoittamiseni pahana ja siihen on yritetty puuttua jopa rikosilmoituksin. Olen nähnyt tämän omalta kohdaltani hyvin positiivisena asiana. Tästä tiedän, että kotisivujani seurataan ja luetaan!

Myrkky muuttuu kirjaimiksi. Paha puhe sanoiksi.

Avainsanat: myrkynkeittäjät, ulkomaalaisenkammo, pelkotilatjaahdistus