Satunnaiset kuvat

Vapojen kasausta/ kuva Teppo Turpeinen

Uusimmat

Blogin arkisto

024 Käsien pesua

Tiistai 15.1.2019 klo 19:29 - yrjöpoeka

Syytöksiä sinkoilee sosiaalisessa mediassa ja samoin käy myös perinteisessä mediassa. Kaikissa tapauksissa syytellään toisia osapuolia hallitsemattomasta maahanmuutosta. Varmaa on vain se, että perussuomalaiset ovat alusta asti vastustaneet maahanmuuttoa. Samaa he tekevät vieläkin ja entistä äänekkäämmin. Sillä ei tietysti ole mitään merkitystä, että eduskuntavaalit ovat ihan lähitulevaisuudessa. Puolueen johto muikistelee gallupien loisteessa. Persut unohtavat yhden asian. He kaikki hyväksyivät hallituksessa olleessaan maahantulijoiden tulvan 2015. Muutoksia ei vaatinut uusi puheenjohtaja Halla-aho 2017.

Tänään olen kuunnellut ja lueskellut aiheesta tulvivaa uutisvirtaa. Hallitus on nyt pyrkimässä siihen, että vielä ennen kevättä ehditään runnoa kolme pikalakia ja tehdä muutoksia esimerkiksi rangaistuksiin. Jokainen puhuu vain ulkomaalaisiin kohdistuvista muutoksista ja sen jopa halutaan näyttävän siltä. Tosiasia on kuitenkin se, että lakien astuessa voimaan rangaistukset kovenevat kaikille. Laissa ei voi olla rajausta sille, minkä rotuinen maassa asuva tai oleskeleva kansalainen on. Siellä ei voi olla rajoituksia uskonnollisuutta koskien. Jokainen Suomen alueella oleileva saa ansionsa mukaan. Pidän itsekin todella hyvänä rangaistusten koventamista. Vielä voisi lisätä lakeihin uhreille maksettavien korvauksien vähimmäismääristä, esimerkiksi 500 000 euroa.

Ainoa asia mikä pysyy entisellään, on uhrien asema. Politiikot nyt vaalien alla hurskastelevat, mutta siihen se sitten jääkin. Nuorten hyväksikäytettyjen ja hyvin pieninä lapsina raiskattujen kohtaloista eräässä uskonnollisessa yhteisössä ei edes haluta puhua. Vaikka se koskettaa tuhansia Oulun vaalipiirin asukkaita. Tänäänkin kaikki ovat puhuneet vain ulkomaalaisten nuorten miesten asioista ja heidän himoistaan. Politiikot, kansalaiset, sosiaalinen media ja kaikentietävä julkien media. Jokainen puhuu vain tekijöistä. Minä nostaisin vaalien ykköasiaksi uhrien aseman. Heidän kunniaansa ei puolusta Suomessa yksikään vastuullinen taho. Jos joku yksittäinen kansalainen yrittää asian nostaa esille, hänet vaiennetaan. Tänään saa puhua vain ulkomaalaisista raiskaajista.

Edes vasemmisto ei enää tohdi äänestäjien pelosta puhua uhreista. Hekin unohtavat sen nyt autuaasti. Ei pidä ihmetellä, että nuorempi lukenut väestö ei enää innostu äänestämisestä. Kaikki näkevät millaista käsien pesua nyt harjoitetaan. Todennäköistä nyt onkin, että vaaleissa äänestävät vain kiihoittuneet maahanmuuton vastustajat. Äänestäjät voivat myös pestä kätensä ja jäädä kotiin nukkumaan.

Kaikki puolueet ovat tänään hyrisseet tyytyväisyyttään tästä yhteisestä tahdon ilmaisusta. Hallitus myös huomasi tässä oivan sauman iskeä kiistelty henkilötietolaki lävitse. Poliisit saivat mitä halusivat ja nyt aivan pyytämättä ja yllättäen. Hallitus voisi myös tämän hurmoksen aikana survoa listoille uusien hävittäjien hankinnan. Ja lisätä niiden määrää tasalukuun sataan. Nyt saa kaiken lävitse, koska ulkomaalaisten uhka on niin armoton.

Raiskatut tytöt vaietkoon. He ovat tarpeellinen uhri eduskuntavaaleissa.

Avainsanat: minäpesenkätenitästä, henkilötietolaki, rangaistustenkovaentaminenseksuaalirikoksissa, nainenvaietkoonseurakunnassa

149 Viha on erilaista

Torstai 20.7.2017 klo 9:52 - yrjöpoeka

Luin Kirkko ja Kaupunkilehden juttua eläkkeelle piakkoin lähtevästä piispa Irja Askolasta. Siinä artikkelissa hän käy lävitse piispanvuosiaan. Tärkein asia oli oli hänen huomionsa, kuinka viha ja suvaitsemattomuus voi olla erilaista. Naisen sanomiset ja tekemiset korkeassa virassa ovat henkilöityneet suoraan Irja Askolaan. Miespiispojen samankaltaiset avukset saavat ihmiset vain eroamaan kirkosta. Miehelle ei lähetetä viestejä jossa toivotaan kuolemaa ja raiskatuksi tulemista. Minä allekirjoitan tämän, että viha ja kauna ovat sukupuolesta kiinni.

Olen itse nähnyt omassa lähipiirissäni saman ilmiön ja erityisesti politiikassa. Mikäli nainen on vahva ja osaava, hän saa varautua solvauksiin ja maton vetämiseen jalkojen alta. Mikäli hänellä on vielä humaani ja ihmistä puolustava asenne ja hän sanoo sen julkisesti, lähtö on varmaa. Naisten iällä ei ole väliä. Mikäli nainen pysyttelee johtavien miesten taustalla ja myötäilee, hänelle urkenee myös tärkeitä asemia. Sinällään nillä asemilla ei ole mitään virkaa, koska kaikki tärkeät päätökset on ensin miesten hyväksyttävä.

Luulin itsekin aiemmin, että vihaa ja solvauksia lähettelevät vain häiriintyneet ihmsiet. Näin se valitettavasti ei ole. Pahiten solvauksia antavat aivan tavalliset ihmiset. Tämä nykyinen someaika on tuonut esille ihmisten todellisen kärsimättömyyden. Muutama vuosikymmen sitten oli varmasti samaa kaunaa, mutta sen kirjoittaminen ja lähettäminen oli hitaampaa ja sitä ennen jokainen ehti miettiä asiaa vielä toistamiseen. Sen ajattelutauon aikana jokainen huomasi ettei se niin tärkeää ollutkaan. Nyt se läjäytetään silmille ja kierre on valmis.

Surullista on vain se, että tämä kaikkein pahin kauna ja katkeruus puretaan hyvää tarkoittavien ja tekevien naisten silmille. Jokaisen kannattaa lukea ajatuksella piispa Irja Askolan haastattelu tästä. Samoin Kirkko ja kaupunki lehden päätoimittajan pääkirjoitus tästä. Voimmeko me oikeasti puhua miesten ja naisten tasaarvosta Suomi100-vuotena? Emme voi. Se on valittaen myönnettävä. Sen lisäksi, että miehet ovat niitä vihanjulkituojia, joukossa on myös naisia. Sitä minä en todellakaan ymmärrä, että joku toinen nainen voi toivoa toisen naisen raiskatuksi tulemista?

On tullut usein mieleeni, elämmekö sellaisia aikoja, jolloin ihmisyys on kadoksissa? Me kerromme hyväksyntämme vain sellaisille asioille ja ihmisille, jotka ovat rikkaita ja kuuluisia. Formulakuskeja ja jääkiekkoilijoita. Heistä tykätään ja heille suvaitaan melkein mitä vain. Niukoissa vaatteissa keikaileva nainen saa suopean vastaanoton, kunhan pitää suunsa kiinni ja kujertelee vahvojen ja rikkaiden kainalossa. Lehdet ilmaisevat sen esimerkiksi näin Räikkösen vaimosta: Minttu edusti tyylikkäänä varikolla. Tämänkaltainen rooli on naiselle se hyväksyttävä.

Näin Suomi100-vuotena voisimme hiljentyä media laitteidemme äärellä ja kun kirjoitamme jotakin, lähettäisimme sen vasta seuraavana päivänä. Säästyisimme paljolta pahalta. Niin itsekukainen kirjoittaja kuin kaunan kohdekin. Arvostan erittäin korkealle piispa Irja Askolan tekemän työn. Voimia hänelle ja iloa tuleville eläkepäiville.

Avainsanat: kirkkojakaupunki, päätoimittajajaakkoheinimäki, piispairjaaskolin, suomi100janaistentasaarvo, nainenvaietkoonseurakunnassa