Satunnaiset kuvat

2003 ja 5.3kg

Uusimmat

Blogin arkisto

189 Naisen pikkarit ja miehen alkkarit

Maanantai 10.9.2018 klo 17:04 - yrjöpoeka

Viimeisen vuoden aikana on ympäri vellonut maailmaa metoo-liike ja useat miehet ovat saaneet julkisen inkvisition ilman mahdollisuutta puolustautua. Julkisuus on ollut niin kovaa ja armotonta, että siinä ei ole enää tarvinnut muuta kuin jonkun naisen sanoa, tuo on syyllinen. Musiikin tekijöitä, teatterialan ammattilaisia, elokuvaohjaajia on lyöty kuin vierasta sikaa. Kun yksi on aloittanut, toinen ilman osaa jäänyt näyttelijä on huomannut mahdollisuutensa saada kuvansa lehtiin. Kukaan ei ole millään tavalla kyseenalaistanut naisten inkvisitiota. Jopa miehetkin ovat lähteneet komppaamaan naisia, että kyllä se on ollut todella veemäinen tyyppi. Lopultakin se niljake sai ansionsa mukaan.

Aikansa sitä onnea kesti ja nyt on ollut hiljaisempaa ja ilmeisesti siksi, että liikkeen johtohahmona pidetty Asia Argento jäi itse kiinni alaikäisen nuoren miehen ahdistelusta. Onneksi oli vielä sellaista vapaata mediaa, joka uskalsi koskea tähän naiseen sanan säilällä. On oltu yllättävän hiljaa siitä, että tämä nainen maksoi satojatuhansia dollareita tälle nuorukaiselle, ettei tämä avaisi suutaan. Onneksi media kaivoi tiedot esille ja samalla metoo-liike sai sellaisen lisämausteen, ettei paremmasta väliä. Suomeksi sanottuna myös naiset osaavat olla kiihkeitä miesten perään ja uskaltavat käydä myös käsiksi.

Useilla miesartisteilla on kokemuksia siitä, kuinka naiset kaivautuvat haaroihin kiinni ja tunkevat käytettyjä alushousujaan miesten nuuskittaviksi. Olen joskus miettinyt vastaavaa tilannetta, että mies tunkisi naisartistin haaroihin kätensä ja samalla tunkisi käytetyt kalsarinsa haisteltavaksi? Varmaan lynkattaisiin ja samoin tein jopa työnantaja antaisi kenkää. Miehiä syytettäisiin seksinarkomaaneiksi ja sioiksi. Tänään näyttää vielä olevan naisia, joiden on syytettävä miehiä tarvittaessa seksistisiksi. Tämä tuli selväksi USAn tennisturnauksessa, kun eräs alan ikoneista turhautui häviöllä ollessaan. Koko maailma näki kuinka hän raivosi miestuomarille ja syytti tätä seksistiseksi ja valehtelijaksi. Kysynpä vain miten olisi käynyt, jos joku mies olisi nuo sanat heittänyt naistuomarille?

Arvatenkin saan tästä korvamakeaa, mutta olen yrittänyt olla kirjoittamisissani tasapuolinen joka suuntaan ja en erottele ketään sukupuolen mukaan. Tämä kirjoitus sai sytykkeet Serena Williamsin huuteluista. Tääsäkin asiassa löytyi heti niitä, jotka kertovat Serenan olleen oikealla asialla. Onneksi oli sellainen tuomari, joka todella uskalsi asettaa sanktioita tähden maineesta huolimatta. Niinpä naisen logiikalla syy olikin tuomarin sukupuolessa. Se oli seksistinen.

Näimpäti. Jatkossakin miesartistit saavat käytettyjä pikkareita. Eikä ole väärin rouhia miesten sukukalleuksia. Se ei ole seksististä.

Avainsanat: metooliike, asiaargento, serenawilliams, seksistisetmiehet, naisenlogiikka