Satunnaiset kuvat

Joulupaivä 2000

Uusimmat

Blogin arkisto

042 Muutoksen tuulet

Maanantai 27.4.2015 klo 10:53 - yrjöpoeka

Eilisestä saakka olen saanut olla puhelimessa todella paljon. Asiat ovat kosketelleet eilistä piirin kokousta ja sen tekemiä valintoja. Samoin puheluissa on ollut esillä jatkuva erottamisella uhkailu.

Erottamisella uhkailu ja omien ajaminen ulos paikallisyhdistysten toiminnasta ja samoin omista valtuustoryhmistä puhuttaa. Näkyvin ja kuuluvin oli viime vuonna Jaana Sankilammen erottaminen Kajaanin perussuomalaisten valtuustoryhmästä. Ihmiset pitävät sitä todella epäoikeudenmukaisena ja toivovat puolueelta lopultakin isännän otetta. Ihmiset toivovat Jaanan palaavan takaisin perussuomalaisten valtuustoryhmään. Seuraavissa kuntavaaleissa on Jaanalle tiedossa kunnon jytky.

Samat henkilöt erottamisten taustalla, tekivät viikonlopulla uuden mielivaltaisen erottamisen. Edellinen piirisihteeri Teemu Niva sai erottamispaperin sähköpostilla. Onneksi Teemu on kasvanut kovaksi luuksi ja sai aikaan sellaisen viestittelyn, että erottajana toiminut Kajaaninseudun perussuomalaisten hallitus nöyrtyi. Saivat sellaisen viestin hyppysiinsä, josta muutoksen tuulet alkavat nyt puhallella.

Jokainen meistä huokaisee helpotuksesta. Lopultakin meitä kuullaan. Vaikka minutkin huuhdeltaisiin pesuveden mukana tässä mylläkässä, iloitsen toisten syyttömien puolesta. Mielivalta, kiusaaminen ja toisten jatkuva uhkailu erottamisilla on nyt toivottavasti loppusuoralla. Piiri, paikallisyhdistykset ja valtuustoryhmät tarvitsevat lopultakin työrauhan. Meille on tulijoita, kunhan rauha saavutetaan ensin.

Juuri äsken kolahti sähköpostiini ensimmäinen kevään merkki. Piirisihteeri Timo Meriläinen ilmoitti eroavansa tehtävistään 30.04.2015.

Harmaa ja räntäsateinen päivä sai kokonaan uuden ilmeen.

Kevät toi, kevät toi maalarin (puoluesihteerin)...

Avainsanat: mielivalta, työpaikkakiusaaminen, narsistityöyhteisössä