Satunnaiset kuvat

Metsäkurjenpolvi

Uusimmat

Blogin arkisto

156 Junamatkailu kunniaan!

Torstai 17.9.2009 klo 12:52 - yrjöpoeka

 Otsikko oli heti selvä, kun luin Naturpolis Oy/Koillis-Suomen aluekeskuksen julkistaman raideliikenneselvityksen. Todella hyvä selvitys ja tukee jatkossa erittäin hyvin Perussuomalaisten maakuntavaltuusto ryhmän tekemää yöjuna aloitetta. Kemijärven sellutehtaan alasajo voi vielä koitua koko koillis- alueen hyödyksi. Toivottavasti tämän selvityksen lukevat myös Kainuulaiset päättäjät, erityisesti vastaan hankaavat kansanedustajat. Pelkona on tietysti se, että rahvas villiintyy täysin jos yöjuna palaa. Alkavat vielä kuleksimaan liikaa siellä Arkadianmäen kupeella ja käyvät tarkastamassa edustajiensa toimia.

Jouduin palaamaan takaisin puolesta matkaa Kajaaniin, sairaanhoitaja soitti ja kertoi lääkärin puuttuvan. PH-mittaria ei voi muut laittaa ja uusi yritys ensi viikolla. Ylimääräistä ajoa ehti kertyä yhteensä 192 kilometriä.

Vaalirahoituksen touhu on lukijoille täysin sekopäistä touhua, illalla meinasin tukehtua nauruun mtv-3 iltauutisten aikana. Toimittaja kertoi keskustapuolueen raha ongelmista ja huippuna rahoitusvajeesta kertoi, että Elisa puhelinyhtiö oli katkaissut puolue toimiston yhteydet maksamattomien laskujen takia. Vielä lohkaisi lopuksi kuinka puoluesihteeri Korhosella alkaa olla matti kukkarossa!

Avainsanat: naturpolis, yöjuna, vaalirahoitus