Satunnaiset kuvat

Silloin joskus ennen

Uusimmat

Blogin arkisto

078 Syökää silakkaa

Keskiviikko 28.11.2012 klo 14:25 - yrjöpoeka

Harri Holkeri kertoi aikoinaan sen syönnin olevan terveellistä. Suomalaisia veronmaksajia kuritettiin kovalla kädellä kokoomuksen toimesta ja sama meno tuntuu jatkuvan. Katainen opettaa nyt kuinka Kreikkaa tukemalla suomalaisten työpaikat säilyvät ja talous pääsee pysyvälle nousu-uralle. Tätä aprillipilaa on jatkunut jo liian kauan. Tämän pilan maksajina ovat suomalaiset.

kuva0181-crop2.jpg
Lumiukkokin on joutunut laihdutuskuurille. Laitan sen Kataisen syyksi :)

Kokouksia on riittänyt maakunnallisella tasolla, vaikka lautakunta on täysin hampaaton. Kunnanjohtajat ovat sorvanneet sellaisen järjestelmän tulevaisuutta varten, ettei siinä enää tarvita vaaleilla valittuja luottamusmiehiä. Halukkaita näihin uusiin täysin virkamiesvetoisiin päätöksenteko elimiin silti riittää. Näyttää olevan jopa tungosta, kun ei tarvitse vaivautua vaaleihin. Riittää oman puolueen valta-asema valinnan takaamiseksi. Olemme palanneet takaisin ”neuvostovallan” aikoihin. Maksajina ovat kainuulaiset veronmaksajat.

Viimeisten kahden viikon aikana olen viettänyt taukoa blogin päivityksestä. Syksyn jäljiltä on ollut tunne, että nyt on otettava aikaa itselle ja läheisille. Monenlaista menoa on sopinut kaikesta huolimatta vielä arkeen. Parasta on skype-yhteys päivittäin Saksaan, jossa Fenno-poika kasvaa vauhdilla. Tekniikka on kehittynyt ja sen avulla voi seurata lasten kasvua. Kuitenkaan se ei korvaa fyysistä kosketusta. Nyt odotan joulun jälkeistä aikaa ja kaikkien lastenlasten, Ilonan, Alisan ja Fennon paikalla oloa. Sitä kilkatusta ja kälätystä on mukava odotella

Avainsanat: silakkaonterveellistä, valtioneuvos, aprillia, neuvostovalta, isovanhemmuus